Efterår på Ærø, 4 dage

Medlemspris

Fra 2.999 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris: 3.499 kr.

Enkeltværelsestillæg

399 kr. pr. person.

Afrejse

Den 18. oktober. Hjemkomst 21. oktober 2021.

Opsamling Sjælland

København (DGI-Byen), Glostrup, Høje Taastrup, Roskilde, Ringsted og Slagelse.

Samarbejdspartner

Egon's Rejsebureau
Marstal

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Egon's Rejsebureau
Tlf.: 70 20 18 47
E-mail: rejser@egons.dk

Bestil her

Bestil din rejse på tlf.  70 20 18 47

Hav venligst dit medlemsnummer klar ved bestilling.

Daglig åbningstid
Mandag-fredag 09.30 - 16.30.

Bestil rejsen online klik her

 

Rabatkode

Ved booking benyt/oplys kode: ÆS-DANMARK 
Prisen inkluderer 
 • Busturen i 4**** turistbus 
 • Færge 
 • 3 x overnatninger 
 • 3 x morgenmad 
 • 3 x aftensmad 
 • Besøg i Svendborg 
 • Byvandring i Marstal 
 • Ø-rundtur med guide 
 • Byvandring i Ærøskøbing 
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Ærø...

På denne ø-ferie har man den perfekte mulighed for at udforske Ærø, og naturligvis også opleve øens attraktioner og seværdigheder – velkommen på Danmarks dejligste ø.

På Ærø står tiden stille

Faktisk så stille, at du kan høre dig selv. Det mest naturlige herovre er at tage sig tid. Tid til at hilse, tid til en snak på gaden, til at nyde naturen og hinanden. Tid til at trække vejret helt ned i maven og lade skuldrene sænke sig.

Naturen er Ærøs største attraktion

På Ærø har naturen et nyt ansigt hver eneste dag. Blide strandlinjer mod Det sydfynske Øhav og vilde, forrevne kyststrækninger mod Østersøen med bølgende bakker, inddæmmede nor og en imponerende flora – det er en helt særlig oplevelse.

1. dag: Svendborg – Med færgen til Ærø

Efter opsamling fortsætter I til Svendborg. Her bliver der tid på egen hånd til frokost samt opleve byen. Svendborg har alle dage været et populært rejsemål, kendt for sin mageløse natur og sin maritime charme. Og mon ikke populariteten også har skyldtes de farverige beretninger om Svendborgs helt særlige café, værtshus- og restaurationsmiljø. Alt dette er fortsat til rådighed for alle, der går efter skønhed, kvalitet og sjove overraskelser. Midt på eftermiddagen tager I med færgen, som bringer os til Ærø. Dette er nok en af Danmarks flotteste færgeruter gennem det Sydfynske øhav. Ved ankomst til Ærøskøbing, kører I til Ærø Hotel ved Marstal. Indkvartering samt aftensmad.

2. dag: Byvandring i Marstal – Tid på egen hånd

Morgenmad på hotellet. Dagen starter med en guidet byvandring i Marstal, hvor guiden viser jer rundt samt fortæller om byens historie. Marstal er Ærøs maritime centrum. Her mærkes århundreders søfartstradition tydeligt i en by, der har været hjemstavn for søfartsfolk gennem historien, og stadig er det. Det er ikke usædvanligt at se et større opbud af ærværdige gamle træskibe ligge ved kaj, hvor de skaber stemning som i forums dage, hvor hundredvis af Marstalskonnerter var hjemmehørende i Marstal havn. Frokost på egen hånd, hvor eftermiddagen byder på afslapning, hvor man selv kan udforske byen samt måske besøge Marstal Søfartsmuseum. Her kan I tage et kig på de mange, spændende modelskibe, I kan selv stå ved roret på en coaster og I kan tjekke de mange underlige ting, som søfolk har hjembragt fra fjerne lande. Tilbage på hotellet, hvor aftensmaden nydes.

3. dag: Ø-rundtur med guide

Efter en dejlig morgenbuffet på hotellet, venter en spændende dag på Ærø. Med en lokal guide, skal I opleve det mest af den smukke ø, og høre om livets gang. På turen fortæller guiden bl.a. om Ærøs maritime historie. I skal også på en lille byvandring i Ærøskøbing. Byen hører til blandt de bedst bevarede danske byer fra 1700-tallet. Her emmer brostensbelægningen, stokroserne og de smukke vinduer og døre af eventyr og historie. I Ærøskøbing bliver der tid til frokost på egen hånd. Videre rundt på øen, hvor vi ser den flotte natur. Ærø er absolut en af perlerne blandt de danske øer. Naturen er storslået – varierende fra sandstrande over grønne marker til stejle klinter. Sidst på eftermiddagen er I tilbage på hotellet og senere nydes aftensmaden.

4. dag: Eventyrbyen Ærøskøbing – Hjemrejse

Morgenmad på hotellet, hvorefter bussen pakkes. Turen går til Ærøskøbing, hvor der bliver lidt tid i en charmerende by - som er ren idyl med brolagte gader, et hyggelige torv med vandpumper, her og der et gadespejl, små huse - nogle næsten i dukkestørrelse - farveglade facader og frodige roser opad husmure. Sidst på formiddagen tager I med færgen til Svendborg. Derfra går tur igen mod hjembyerne, med en pause undervejs. Hjemkomst sidst på eftermiddagen / først på aftenen, efter en dejlig ø-ferie.

Tryghedsgaranti 

Du kan trygt bestille din busrejse – nu med tryghedsgaranti Egons Rejsebureau ønsker, at du trygt kan bestille en busrejse ved dem, og tilmed være omfattet af deres nye tryghedsgaranti – her får du mulighed for at få pengene retur eller ombooke til en anden valgfri busrejse, hvis du opfylder disse betingelserne:

 • Busrejser, med afrejse i perioden fra 1. maj til 31. december 2021:
 • Busrejsen kan afbestilles eller ombookes frem til 61 dage før afrejse
 • Busrejsen skal være med afrejse i perioden 1. maj til 31. december 2021
 • Du har mulighed for at afbestille eller ombooke én gang, til en anden busrejse i 2021
 • Ved evt. afbestilling, kræver vi ikke afbestillingsforsikring eller andet
 • Hvis din nye busrejse er dyrere end den der afbestilles, skal man betale prisforskellen
 • Hvis din nye busrejse er billigere end den der afbestilles, refundere vi prisforskellen
 • Omkostninger til evt. afbestillingsforsikring og rejseforsikring refunderes ikke
 • Hvis busrejsen helt, eller delvis er betalt med gavekort, kan disse ikke ombyttes til kontanter