TOTO koncert på Paradepladsen

Rabat

100 kr.

Medlemspris

469 kr.
(normalpris 569 kr.)
Der tillægges gebyr.

TOTO

Paradepladsen, Viborg
Torsdag d. 12. august 2021

Bemærk

Udendørs koncert. Tilbuddet gælder ståpladser.

Samarbejdspartner

Billetlugen
Viborg

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Billetlugen
Tlf.: 70 26 32 67
E-mail: kundeservice@billetlugen.dk

Køb billetter

Indtast dit medlemsnummer herunder for at få adgang til købslink og rabatkode.

Husk at indtaste rabatkoden for at opnå rabatten.

Har du brug for hjælp til bestilling, kan du kontakte Billetlugen på tlf. 70 26 32 67.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

TOTO kommer til Viborg

Verdensstjernerne fra TOTO gæster Danmark på deres kommende Europatour og lægger vejen forbi Viborg, hvor de spiller på Paradepladsen Viborg 12. august 2021.

I 2019 kunne TOTO fejre 40-års jubilæum, hvilket de blandt andre gjorde i fremragende selskab med danskerne i et komplet udsolgt Forum Copenhagen. Nu vender de retur til Danmark med alle de store klassikere som ”Africa”, ”Rosanna”, ”Georgy Porgy”, ”Stop Loving You” og ”Hold The Line” samt nyere sange fra bandets bugnende bagkatalog.

De sidste par gange TOTO har besøgt Danmark har de i den grad leveret og har efterladt publikum såvel som anmelderne begejstrede. Både under deres fornævnte besøg i København og senest i Ceres Arena i Aarhus sidste år, hvor Gaffa kvitterede med 5 stjerner begge steder. TOTO forbliver et af de topsælgende og mest turnerende bands på verdensplan. De har solgt over 40 millioner album og været nomineret til utallige Grammy-priser i hjemlandet USA. Anno 2020 bliver de ved med at transcendere standarder, der er sat af musikindustrien, ved at være synonym med musikalsk troværdighed.

Bandet er definitionen af popkultur og et af de 70’er bands, som har udholdt de skiftende trends og stilskift og derved har haft en karriere med en verdensomspændende fanbase, som tæller flere generationer. Erfaring kan fortælle, at der er lagt op til en fest og hitparade af de helt store dimensioner, når TOTO vender retur til Danmark - og med bandets historik idet danske, hvor de stort set altid spiller udsolgte koncerter.