Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Ans Rejser - Smagen af jul med Kirsten Siggaard

Tag med Ans Rejser på en 5 dags juletur, i år med Kirsten Siggaard som vært. Den står på dejlig ophold på Dolphins Hotel med blandt andet Julebingo med skøn julemusik og julebagning hyggeligt samvær og kulturelle oplevelser.

Samarbejdspartner

Ans Rejser

Rabat

Spar 500 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Medlemspris

4.795 kr. kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris 5.295 kr.

Tillæg for enkeltværelse

595 kr. pr. person. 200 kr. i medlemsrabat er fratrukket.

Tilkøbsmuligheder

Fast plads i bussen 95 kr.

Afgange

Den 20. november – 24. november og  4. december – 8. december 2023.

Ankomst på Dolphin Hotel Herning

Fra kl. 15.00 i egen bil. Ankommer du med offentlig transport til Herning station, kan du blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15., 16. og 17.00.

Rejsen inkluderer

 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 3 x 2-retters middag
 • 1 x Dolphins store julefrokost
 • 1 x frokost på restaurant Latinerly
 • 1 x frokost på restaurant Skyttegården
 • 1 x frokost på vingården i Jelling
 • Dolphins store Julebingo
 • Entré til Skovgaard Museet
 • Entré til Frilands Museet Hjerl Hede
 • Besøg ved Jelling højene
 • Foredrag ved Gitte Hornshøj: Takt og tone - med plads til unoder
 • Hula Hula Duo koncert
 • Julebag på hotellet
 • Kirsten Siggaard som vært
 • Interview med og sang af Kirsten Siggaard
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Dansk rejseleder
 • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden 

Her kan du få tilbuddet

Dolphin Hotel Herning

Engdahlsvej 16

7400 Herning

Smagen af Jul med Kirsten Siggaard

Så er Ans Rejser klar med årets store juletur – i år med nyheden Kirsten Siggaard som vært. Den står på Dolphins Julebingo med skøn julemusik og julebagning. Besøg på steder bl.a. Danmarks Juleby Viborg, oplev gammel jul på Hjerl Hede, og et fantastisk foredrag ”Takt og tone” med Gitte Hornshøj.

God mad, julemenu, julesange og julesmåkager. Det hele kædes sammen af vort julepyntede hotel og personale og med Kirsten Siggaard som glad vært.

Programmet dag for dag:

Dag 1 – Ankomst & Dolphins store julebingo

Fra kl. 15.00 kan I med ro og mag ankomme til Dolphin Hotel Herning, hvor I trygt og sikkert kan jeres bil. Parkeringsområdet er videoovervåget 24-timer i døgnet.

Ankommer I med offentlig transport til Herning station, kan I blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15., 16. og 17.00. Ved ankomst vil der blive serveret kaffe, te og en julekringle. Efter middagen kl. 18.30, er der Dolphins store Julebingo med gode præmiere.

Dag 2 – Viborg (Danmarks juleby)

Efter morgenmaden går turen i dag mod Viborg, hvor I skal opleve Domkirken, Skovgaard Museet og en hyggelig gåtur i Danmarks Juleby. På Skovgaard Museet skal I have en spændende rundvisning.

Dag 3 – Besøg på Hjerl Hede

Efter hotellets store morgenmadsbuffet skal I med bussen nordpå. I skal køre en lille times tid inden I kommer til Hjerl Hede, hvor I skal gå en tur i Frilandsmuseet og have en fantastisk frokost i den gamle restaurant – Restaurant Skyttegården. Menuen vil være inspireret af jul fra gamle dage. I skal ligeledes høre en fortælling om ”jul i gamle dage”.

Efter det skal I hjem til julehygge på hotellet – I skal julebage, drikke varm kakao mens Kirsten spiller julemusik. Derefter er der aftensmad på hotellet kl. 18.30. Efter middagen vil Jan Vermø, ejer af både Ans Rejser og Dolphin Hotel Herning  interviewe Kirsten Siggaard, som også synger nogle af hendes fantastiske sange.

Dag 4 – Besøg hos Gitte og Arne Hornshøj i Jelling, Dolphins store julefrokost og julekoncert af Hula Hula Duo

Efter morgenmaden og morgensang drager I kl. 8.30 mod Kongernes Jelling, hvor I laver et kort stop ved monumenterne i Jelling. Her skal I se Kirken, runestenene og højene i Jelling, der i 1994 kom på UNESCO´s Verdensarvsliste.

Efter det skal I have endnu en fantastisk oplevelse – I skal nemlig besøge Gitte og Arne Hornshøj i deres vingård ved Jelling. Et sted med en helt særlig stemning. I skal her starte med et glas champagne og et foredrag fra Gitte Hornshøj - Takt & tone – med plads til unoder. Derefter disker Arne op med en dejlig frokost – efter frokosten præsenterer Arne et par skønne vine – der passer til enhver julemenu.

Hen på eftermiddagen vender I snuden mod Herning. Til aften skal I have Dolphins store julefrokost – og der er mæthedsgaranti. Efterfulgt af Hula Hula Duo, som synger numrene fra Bamses smukke juleplade.

Dag 5 – Afrejse

Efter morgenmad i hotellets skønne morgenmadsbuffet, er det tak for denne gang og på gensyn.
Udtjekning fra kl. 8.00 – 9.30.

Skal du køres til Herning station mellem kl. 8.00 - 9.30, aftaler du blot dette i hotellets reception i løbet af dit ophold.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 26 00 49
E-mail: rejs@ansrejser.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud