Tag i Planetariet og bliv underholdt

Medlemspris

128 kr. normalpris 160 kr.

Rabat

20% for film i Kuppelsalen. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Bemærk

Ved fremvisning af gyldigt medlemskort. Kan ikke kombineres med andre rabatter.
Rabatten gælder kun for medlemmer.

Samarbejdspartner

Tycho Brahe Planetarium

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem?
- så meld dig ind her

Sådan får du rabat

Info om partner

Tycho Brahe Planetarium
Gl. Kongevej 10, 1610 København V
Tlf.: 33 12 12 24
E-mail: tycho@tycho.dk
Web: Gå til hjemmesiden
Åbningstider Se åbningstider her

parkering

Få 15% rabat på parkering i Q-Park Codanhus

om gæst i Tycho Brahe Planetarium får du rabat på parkering i Q-Park Codanhus. Hvis du trækker en billet ved indkørslen og tager den med til billetsalget på Planetariet, stempler vi den, så du opnår rabatten på 15% på din parkering.

  1. Træk en billet ved indkørsel i P-kælderen
  2. Indsæt billetten i Q-Park maskinen i Planetariets billetsalg maskinen validerer billetten, således at de 15 % rabat er registreret.
  3. Betal for din parkering i P-kælderen, når du afhenter din bil Inden du henter din bil, indsættes billetten i betalingsautomaten. Prisen vil automatiskvære fratrukket rabatten, og betaling kan ske
    med kontanter eller kreditkort.
 

Køb billetter hos

Du kan købe billetter i billetlugen ved ankomst eller reservere billetter via telefonen.

Tycho Brahe Planetarium er lærerig underholdning for hele familien. Fordyb dig i stjernehimlen, se en film i Kuppelsalen eller gå på opdagelse i vores udstillinger.

 Din guide til kosmos

Udstillingssalen Made in Space handler om, hvor vi alle sammen kommer fra. Din krops byggesten – atomerne – kommer fra rummet og på en kosmisk rejse gennem udstillingen finder du ud af, hvor de forskellige grundstoffer helt præcist bliver dannet.
 
Hydrogenet i vandet i dine celler kommer fra begyndelsen af det hele – fra Big Bang. Livet består af DNA, som blandt andet er bygget op af grundstoffet karbon, der bliver dannet i stjerner. Stjernerne i universet fungerer som store grundstofs-fabrikker, og det er også her, at jernet i dit blod er blevet dannet. Grundstoffet zink er vigtigt for dit immunforsvar og kommer fra store stjerneeksplosioner – supernovaer.
 
I Rummissioner er det muligt at sende en rumsonde afsted mod Mars og se, hvordan det regner med diamanter ved at kigge gennem kraterne på en planets kratere.
 
Den interaktive udstilling byder på mange sjove aktiviteter for hele familien. Du kan blandt andet opleve dig selv i forskellige bølgelængder af lys og se, hvorfor vi observerer galakser ude i rummet med forskellige typer teleskoper, kigge ind i forskellige planet-kratere og se, hvordan det regner med diamanter på planeten Neptun. I informationssystemet kan du gå på opdagelse og fordybe dig i film, animationer og artikler om rummissioner og rumforskning. 

Kuppelsalen

Biografens 1.000 m2 store kuppellærred leverer en helt unik filmoplevelse – det er som at være der selv. Uanset, hvilken film, du vælger, starter hver forestilling med en rumrejse ud gennem Universet.
 
I udvalgte weekender og skoleferier er der guideture og aktiviteter i udstillingen samt i SpaceLAB.