Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rabat på maling og træbeskyttelse

Kvaliteten og holdbarheden af dine bolig- og haveprojekter afhænger b.la. af, hvilke materialer du bruger. Som medlem af Ældre Sagen kan du få op til 10% rabat på træbeskyttelse og maling i høj kvalitet hos samarbejdspartnere som Beck & Jørgensen og BAUHAUS.

Træbeskyttelse beskytter dit træværk mod vind og vejr og formindsker risikoen for råd, skimmel og svamp. Det er derfor vigtigt at vælge en træbeskyttelse og maling, der ikke blot passer til din smag, men også egner sig godt til dit træværk og typiske udendørsforhold.

Gennem Ældre Sagens samarbejdspartnere kan du få op til 10% rabat på træbeskyttelse, maling og tapet til dine inden- og udendørsprojekter. Vores samarbejdspartnere har et bredt udvalg af olie- og vandbaseret træbeskyttelse og maling samt værktøj til dine bolig- og haveprojekter.

Køb maling fra Beck og Jørgensen med 10% rabat

Professional kvalitetsmaling og træbeskyttelse fra Beck & Jørgensen

Beck & Jørgensen er en af Danmarks ældste og mest anerkendte malerforretninger med 18 kundecentre i bl.a. Storkøbenhavn, Odense, Aarhus, Hjørring og Sønderborg. Beck & Jørgensen producerer mere end 100 forskellige produkter, heriblandt kvalitetsmaling og træbeskyttelse til konkurrencedygtige priser. Du får professionel rådgivning, når du handler i deres butikker, men du kan også ringe til deres tekniske service, hvis du har et malerteknisk problem, som du ønsker at diskutere med en erfaren tekniker.

Som medlem af Ældre Sagen kan du få 10% rabat på dit køb, når du handler hos Beck & Jørgensen. Tilbuddet gælder i alle Beck & Jørgensens kundecentre og online.

Se vores tilbud og rabatter fra Beck & Jørgensen

 

Køb træbeskyttelse med rabat fra Beck og Jørgensen

Få 6% rabat i BAUHAUS – Danmarks største byggemarked

BAUHAUS er Danmarks største byggemarked med fysiske varehuse i hele landet. BAUHAUS har et stort udvalg af værktøj, byggematerialer, havemøbler og ikke mindst maling og træbeskyttelse fra kendte mærker som Jotun, Sadolin og Trip Trap. Om du er på udkig efter grunder, væg-, loft-, gulv- eller møbelmaling, finder du både friske farver og klassiske nuancer i høj kvalitet hos BAUHAUS. 

BAUHAUS prismatcher desuden markedets laveste priser og garanterer god kundeservice. Hvis du køber træbeskyttelse, maling eller andre varer fra BAUHAUS, får du derfor altid:

  • 5 års garanti på el-værktøj og havemaskiner
  • Bytteservice og retur inden for 12 måneder
  • Prismatch – BAUHAUS matcher markedets laveste pris
  • Fragtfri levering fra BAUHAUS webshop ved køb over 3.500 kr. Dette gælder dog ikke for byggematerialer med mere (se fragt og leveringsvilkår).
  • Click & Collect med afhentning inden for 3 timer

Som medlem af Ældre Sagen får du 6% rabat på alle varer i BAUHAUS’ fysiske varehuse og webshop.

Læs mere om, hvordan du får rabat hos BAUHAUS som Ældre Sagen-medlem

Forfrisk dit hjem med farverig maling og smukke tapeter fra Tapethuset

Tapethuset er Danmarks største tapetbutik med mere end 120 års erfaring inden for tapet, vægbeklædning og maling. Tapethuset har et bredt udvalg af tapeter fra forskellige brands såsom Borås, Sandberg og Ralph Lauren, og tilbyder professional vejledning, inden du begynder på dit tapetseringsprojekt.

Tapethuset sælger desuden kvalitetsmaling i flotte farver, som kan bruges på en enkelt væg i soveværelset eller give stuen, køkkenet eller sommerhuset et nyt udtryk.

Når du er medlem af Ældre Sagen, får du 10% rabat på alle varer, når du handler online hos Tapethuset.

Læs mere om Ældre Sagens tilbud fra Tapethuset

Køb tapet til hjemmet fra Tapethuset med rabat

Er du ikke allerede medlem?

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at gøre brug af de gode tilbud meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

Se flere tilbud og rabatter på bolig og have

Sidst opdateret 21.03.2024