Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

I Vadehavskystens fodspor

I vadehavskystens fodspor

Besøg Danmarks ældste by Ribe. Oplev, hvordan Ribe så ud i vikingetiden, når I besøger Ribe VikingeCenter, hvor I kan rejse 1300 år tilbage i tiden og opleve utallige arkæologiske fund. VikingeCentret er et historisk oplevelsescenter med rekonstruktioner af det aller ældste Ribe.

Ribe kan i det hele taget byde på meget historie, byen med sine velbevarede gamle huse og domkirken med sit høje tårn, er som en kulisse fra middelalderen. 

Naturfænomener og luftballet

Området byder også på andre spændende oplevelser som fx Sort Sol, der kan opleves i forår og efterår. Naturfænomenet Sort Sol er en speciel oplevelse når stære i hundredtusindvis samles på aftenhimlen og danser luftballet.

Også Vadehavscentret ved Vester Vedsted, der ligger sydvest for Ribe er et besøg værd. Centret ligger lige ved Vadehavet, som er Danmarks største, fladeste og vådeste Nationalpark. VadehavsCentret er en oplevelse for alle aldre, hvor I kan fordybe jer i den 1000 m2 store udstilling.

Kunsthistorie i Ribe

Er I til kunst, er Ribes Kunstmuseum også et besøg værd, museet huser en af Danmarks fineste kunstsamlinger og er et af landets ældste museer. Her kan I opleve værker der sammen fortæller historien om udviklingen i 200 år af dansk kunsthistorie.

Bo i hotellejlighed hos Ribe Byferie

Inviter familien med og nyd ferien på Ribe Byferie der byder på flere muligheder, når I booker en ferielejlighed og med mulighed for at leje et fælleshus, hvor I kan lave mad og spise sammen som stor familie. Skulle I ikke gide at lave maden selv, har I mulighed for at få 25% rabat på maden på Hotel Ribe mandag og tirsdag.

Andre muligheder ved Vadehavskysten

Ikke langt fra Rømø ved Vadehavskysten og med National Park Vadehavet i baghaven, finder du Marsk Camp i et område fyldt med enestående natur- og kulturoplevelser. Her har du mulighed for lidt ekstra luksus og få rabat når du booker et populært ophold med glamping, ved samme lejlighed er det muligt at komme op i Marsk Tower, hvor du får en unik chance for at opleve den flade marsk og se lige så langt som øjet rækker. Er du handicappet eller dårligt gående kan du benytte liften til at komme op i tårnet. Du finder tilbuddene fra Marsk Camp nederst på siden.

Sidst opdateret 05.04.2024