Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

I Vejle finder du et bredt udvalg af spise steder. Her møder du alt fra dansk smørrebrød til den lille hyggelige café med klassiske retter.

Så uanset om du vil på Italiensk restaurant, Cafe Vivaldi, eller spise en lækker salat på Buddha Bowl, så har Vejle masser at byde på.
Som medlem af Ældre Sagen, har vi samlet de restauranter og caféer, hvor du får 25% rabat på maden på udvalgte dage. 

Oplevelser i Vejle

Er du i byen med venner eller børnebørn, så er der også mange gratis oplevelser i Vejle, man kan benytte sig af. Så skal man fx ud at spise frokost med veninderne kunne et besøg på Fjordenhus være et besøg værd og har man børnebørnene med, kunne et besøg på Økolariet være værd at se på, Økolariet byder på mange oplevelser for alle aldre.

Ud i naturen før frokosten i Vejle

Tag en god ven, eller familien under armen og nyd den kontrastfyldte natur omkring Vejle. Her er rigtig gode cykelture, vandreture, eller en kanotur på fjorden, slut dagen af på et godt spisested og nyd en frokost i Vejle. 

Er du ikke allerede medlem

For at gøre brug af spis ude tilbuddene og få rabatten skal du være medlem.

Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away, medmindre andet er angivet på tilbuddet.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.