Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Charterrejser med rabat

Find din næste charterrejse her

Er du til pool og kølige drinks? Til strand og all-inclusive? Eller har du bare brug for at mærke sydens varme solstråler? Uanset hvad du er til, så er en charterrejse oplagt, hvis du vil have en nem, tryg og fleksibel ferie til udlandet.

Charterrejser er den perfekte måde for både børn, voksne og ældre at udforske verden på. Som medlem af Ældre Sagen kan du få rabatter, der gør drømmerejsen endnu mere overkommelig.

Læs herunder, hvordan du kan nyde en hyggelig ferie, samt hvilke faciliteter og destinationer der venter på dig, hvis du bestiller en charterrejse gennem os.

Er du ikke allerede medlem?

For at gøre brug af Ældre Sagens tilbud, skal du være medlem af Ældre Sagen, og du skal som udgangspunkt altid selv deltage for at opnå rabatten, så er du ikke allerede medlem så meld dig ind og få rabatten.

Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

null

Hvordan får du rabat på din charterrejse? 

Det er enkelt at spare penge på din næste charterrejse.

Ved at booke din charterrejse gennem os kan du få adgang til rabatter og særlige tilbud, der er skræddersyet til vores medlemmer.

Sådan gør du:

 1. Udforsk vores udvalg af rabatter og tilbud og find den charterrejse, der appellerer mest til dig.
 2. Vælg det tilbud du ønsker at benytte. Følg instruktionerne i boksen ’Sådan får du tilbuddet’, hvor du typisk skal oplyse dit medlemsnummer.
 3. Book herefter din kommende charterrejse med rabat gennem vores kendte og troværdige samarbejdspartnere, der bl.a. omfatter Spies, Bravo Tours og Best Travel og Apollo.  

Køb charterrejse med rabat gennem Ældre Sagen

Rejs fra Aalborg, Billund eller København

Uanset hvor du bor i Danmark, er det nemt at tage på charterferie. Når du booker en rejse gennem os, kan du nemlig flyve fra den lufthavn, der passer dig bedst.

Vi tilbyder charterrejser fra: 

 • Københavns Lufthavn, Kastrup (CPH): Som Danmarks største lufthavn – og med gode muligheder for både offentlig transport og parkering – er Kastrup et praktisk afgangspunkt for rejsende fra hele landet. Tag på charterrejse til solrige destinationer som Gran Canaria, Malaga eller Rhodos.
 • Billund Lufthavn (BLL): Billund er en nærliggende lufthavn for en stor del af Jylland og Fyn. Flyv til det varme Grækenland eller det eksotiske Egypten.
 • Aalborg Lufthavn (AAL): Aalborgs lufthavn er en naturlig lufthavn at vælge for midt- og nordjyder. Her tilbydes forbindelser til skønne destinationer som Tyrkiet, Cypern eller de spanske øer.

Vil du til Mallorca, Kreta eller noget helt tredje?

Udover at vælge lufthavn, skal du selvfølgelig også vælge destination.

Og det er nok her valget bliver svært for de fleste, for der er mange steder at tage på charterferie. Heldigvis skal du ikke lade dig begrænse, for vores rabatter inkluderer rejser til alle de populære lande og øer.

 

Rejs billigere til disse destinationer:

 • Kreta
 • Tenerife
 • Mallorca
 • Italien
 • Cypern
 • Grækenland
 • Og mange flere

Sol ferie hele året få gode tilbud hos Ældre Sagen

Få en billig charterrejse med Spies, Bravo Tours, Best Travel og mange andre

Ældre Sagen samarbejder med flere rejseselskaber, der alle har høj troværdighed og masser af rejser at vælge mellem. Du kan fx vælge at rejse med Spies, Bravo Tours, Best Travel, Apollo m.fl.

Grundet det store udvalg af charterrejser, er der med garanti noget for enhver smag. Du kan fx vælge all inclusive, børnevenlig pool eller ældrevenlige faciliteter – du kan sågar finde afbudsrejser eller last minute rejser gennem os, hvis du vil spare yderligere på din charterrejse.

Gå på opdagelse i vores udvalg nu – og spar penge på din næste charterrejse.

Sidst opdateret 21.03.2024