Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Sommerhus udlejning i Danmark

Fordelen ved at feriere i sommerhus eller feriebolig

En af de mange fordele er blandt andet friheden til selv at vælge og bestemme tempoet. En anden fordel er, at de fleste sommerhusområder i Danmark ligger naturskønt og med maleriske kyststrækninger, skove og søer, hvilket giver rig mulighed for at dyrke naturen med vandreture, cykling, svømning, fiskeri og meget mere.

Sommerhusområderne er ofte stille og fredelige, hvilket giver dig mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og jag og slappe af i rolige omgivelser. En god bog og en kop kaffe, mens man nyder freden, giver også den helt rigtige ro til at komme ned i gear.

Kvalitetstid med familien

Sommerhuse elle ferieboligerne findes i alle størrelser og med mange eller få faciliteter alt efter, hvad man ønsker. Men at være i sommerhus er mange gange forbundet med fællesskab og hygge blandt generationer, det at tilbringe kvalitetstid med familie og venner væk fra hverdagens rutiner. Det kan være en skøn måde at styrke båndene og skabe gode minder sammen på.

Fleksibilitet ved at være i sommerhus

Sidst men ikke mindst, så er der stor fleksibilitet i det at leje sommerhus. Muligheden for at tilpasse ferien efter dine egne behov. Du kan lave dine egne måltider, planlægge dine egne udflugter og indrette dig, som du vil.

Vi har samlet nogle af de tilbud, du har mulighed for at benytte som medlem af Ældre Sagen, når du skal leje sommerhus eller feriebolig. Nederst på siden finder du også inspiration til steder der er værd at se og med attraktioner, hvor du også får rabat.

Er du ikke allerede medlem?

For at gøre brug af Ældre Sagens tilbud, skal du være medlem af Ældre Sagen, og du skal som udgangspunkt altid selv deltage for at opnå rabatten, så er du ikke allerede medlem så meld dig ind og få rabatten.

Feriehus eller feriebolig i alle størrelser

Du kan leje sommerhuse i alle størrelser og et der kan rumme hele familien. Så uanset om du vælger en feriebolig, der ligger helt ud til vandet, hvor du kan nyde de stille morgener med kaffe og hav lige uden for døren. Eller om du vælger et topmoderne sommerhus med fx indendørs pool, så børnebørn og måske oldebørn kan boltre sig, så finder du et godt tilbud her. 

Med et medlemskab hos Ældre Sagen får du fra 8-10% rabat hver gang, du booker et sommerhus eller feriebolig hos Dansommer eller  NOVASOL. Måske du allerede har favoritsteder i Danmark ellers er nogle af de populære sommerhusområder:

  • Lej sommerhus på Bornholm
  • Lej sommerhus på Skagen
  • Lej sommerhus på Blokhus
  • Lej Sommerhus ved Bork Havn
  • Lej sommerhus ved Vejers Strand
  • Lej sommerhus ved Marielyst
  • Lej sommerhus ved Ebeltoft
  • Lej sommerhus på Sydfyn

 

   

Sommerhus og feriebolig på Bornholm

Som nævnt er Bornholm et populært feriemål, der både byder på skønhed, smukke landskaber, klippekyster, idylliske strande, og ikke at forglemme den hyggelige stemning.

Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat når du lejer sommerhus, feriebolig gennem Team Bornholm.

Du finder fx feriebolig i Allinge, Boderne, Dueodde, Gudhjem, Nexø, Sandkås, Rønne og Årsdale. 

Handicapvenlige ferieboliger i Grenaa

Helt ud til Kattegat med standen i baghaven finder du Dronningens Ferieby. Her kan du og din familie holde ferie uden forhindringer. De handicapvenlige sommerhuse er fyldt med moderne og fleksibel komfort. Husene ligger midt mellem skov og strand med handicapvenlig badebro, så alle kan få dyppet tæerne i Kattegat.

Her har I blandt andet mulighed for at prøve områdets vandre- og løberuter, der fører jer gennem det smukke landskab, besøge den tilgængelige badebro ved den kridhvide sandstrand. 

Sommerhus udlejning i udlandet

Hvis det ikke lige er Danmark, men derimod varmere himmelstrøg, der lokker, så har du også mulighed for at finde sommerhuse og feriebolig i Norden og resten af Europa med rabat.

Sidst opdateret 12.04.2024