Bliv Ældre Sagens nye Spis ude partner

Du skal give 25% rabat på menukortet og alle øvrige skiltede priser på mad min. 1 dag om ugen. Rabatten skal ikke gives på drikkevarer.

Vi vil gerne give vores medlemmer de bedste tilbud blandt andet spiseoplevelser. Derfor kigger vi hele tiden på muligheden for at få nye aftaler med restauranter, caféer og hoteller.  Se herunder, hvad der skal til for, at blive partner i Spis ude.

Konceptets formål er at give medlemmer spise – oplevelser med rabat og fordelen for din restaurant er at få gæster i skulderperioderne. Du bestemmer selv antallet af og hvilke dage du deltager.  

Hvilke krav stiller vi i Spis ude:

Samarbejdet med Ældre Sagen koster ikke noget udover det tilbud, du giver til medlemmerne. 

  • Du skal give 25% rabat på menukortet og alle øvrige skiltede priser dog ikke på drikke og tobaksvarer. Dette kan ikke gradbøjes.
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabataftaler eller events spisestedet tilbyder. 
  • Tilbuddet gælder mindst én fast ugedag efter eget valg i hele åbningstiden. 
  • Det er muligt at afvige fra tilbuddet i op til 6 uger årligt fx i højsæsonen.
  • Tilbuddet gælder mad for kortholderen og maks. 3 gæster. Ved familiemedlemskab (2 personnavne på kortet) må der medtages maks. 6 gæster i alt. 
  • For at opnå rabatten skal medlemmer oplyse deres medlemskab af Ældre Sagen ved bestilling af bord, og senest ved bestilling af maden, når de sidder i restauranten. 
  • Regningen betales samlet af kortholder, og kan ikke deles.

Hvad kan vi tilbyde dig når du er med i Spis ude

Vi tilbyder dig gratis eksponering:

Hjemmeside 

Du markedsføres overfor 790.000 medlemmer på Ældre Sagens hjemmeside. Hjemmesiden har på nuværende tidspunkt 180.000 unikke besøgende hver måned. Du får din egen annonce på Ældre Sagens hjemmeside under kategorien Spis ude. Du kan have op til 7 billeder på dit tilbud og en uddybende tekst omkring jeres spisested og type af køkken. 

Bladet Ældre Sagen TILBUD

På skift markedsføres restauranterne på én side i Ældre Sagen TILBUD, der udkommer i Ældre Sagen bladpakke 6 gange årligt i 565.000 eksemplarer. Fire restauranter eksponeres med foto og tekst omkring restauranten, og ca. 30 restauranter listes efter postnummer. Medlemmerne kan lade sig inspirere af tilbud og bliver gjort opmærksom på, det er et udvalg på siden. På et år vil din restaurant blive eksponeret i Ældre Sagen TILBUD 2-3 gange. 

Ældre Sagens app

Spis ude er en del af Ældre Sagens app, hvor medlemmer kan gå ind og finde alle deltagende restauranter, deres placering samt kontaktinformationer.

Anmod om at blive partner:

Send os en e-mail med oplysningerne herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os på:

e-mail: restaurant@aeldresagen.dk

Sidst opdateret 07.11.2017