Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Job

Job i Ældre Sagen

Udvikling af medarbejdere

Vi ønsker, at vores medarbejdere udvikler sig i takt med deres opgaver og organisationen.

Udviklingen i Ældre Sagen bærer præg af vores kultur med fx iværksætteri, viden og professionalisme. Det gælder både udviklingen af vores produkter, vores organisation og den enkelte medarbejder.

Vi opfatter den udvikling som en sammenhæng, hvor de tre dele griber fat i hinanden som små tandhjul. Når et hjul drejer, så drejer de andre to også. En stor drivkraft for mange medarbejdere er, at vi har et højt fagligt niveau, og at vi har mange faglige udfordringer i organisationen. Det smitter også af på en selv og ens muligheder for at udvikle sig. 

Læs om vores sociale arrangementer blandt vores medarbejdere 

Udviklingsdialog og PitStop 

Hvert år holder vi medarbejdersamtaler. Det kalder vi for Udviklingsdialog.

Det skal sikre, at både medarbejdere og organisationen udvikler sig. Formålet er at optimere den enkeltes trivsel i forhold til egne ønsker og i forhold til vores strategi og mål.

Et halvt år efter Udviklingsdialogen mødes medarbejderen med nærmeste leder til det, vi kalder PitStop. Formålet med PitStop er at følge op på, hvordan det går med de aftaler, der er lavet under Udviklingsdialogen. Medarbejder og leder taler om, hvordan aftalerne passer ind i hverdagen, og om der skal foretages justeringer.

Udvikling af kompetencer

I dagligdagen får den enkelte medarbejder coaching, sparring og feedback fra sin leder og kollegaer. Det oplever vi som en vigtig kilde til, at man udvikler sig fagligt og personligt. For det er her, man bliver inspireret, udfordret og motiveret i sit daglige arbejde. 

Den enkelte leder har fokus på, hvilket potentiale en medarbejder har, når lederen tilrettelægger løsningen af opgaven. Det kan handle om, hvem der har behov for nye udfordringer i form af nye opgaver, oplæring af kollegaer eller deltagelse i projekter.

Dialogen med vores frivillige og medlemmer er også en kilde til at udvikle sig. Derfor er vores ansatte jurister og social rådgivere i for eksempel Rådgivningen altid opdaterede i forhold til en ny lovgivning. 

Udviklingen af eksisterende eller nye aktiviteter giver også mulighed for personlig og faglig udvikling. Der er ingen tvivl om, at de mange projekter og nye tiltag i høj grad bidrager til den faglige og personlige udvikling.

Sidst opdateret 26.01.2024