Du kan altid ringe til Ældre Sagens rådgivere og få svar på dine spørgsmål om de nyeste satser, love og ændringer på dine spørgsmål.

Kontakt os

Find og kontakt os

Rådgivningen

Ring til vores rådgivere og få råd og støtte. Rådgiverne sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Hvert år hjælper vores jurister, økonomiske rådgivere og socialrådgivere cirka 32.000 mennesker.

Du kan ringe til Ældre Sagens rådgivere og få svar på dine sociale, juridiske, økonomiske og andre spørgsmål. Rådgivningen og telefonopkaldet er gratis.

Kø og ventetid på telefonenI øjeblikket er der ekstra mange, der ringer til rådgivningen. Det er vi rigtig glade for, men vi har svært ved at følge med. Det betyder, at du kan opleve ekstraordinær lang kø og ventetid, når du ringer til os.

Sandsynligheden for kø er mindre, hvis du ringer i de sidste to timer af telefontiden og størst, hvis du ringer først i telefontiden.

Telefon: 8030 1527
Åbningstider: Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 10-14. Torsdag kl. 14-18. 

Når du ringer til os, får du hjælp af en erfaren socialrådgiver, økonomisk rådgiver eller en jurist afhængig af, hvilke spørgsmål du har.

Rådgiverne

Rådgiverne er uvildige. De lytter til dit problem og giver dig gode råd ud fra den situation, som du står i.

Rådgiverne er opdaterede om de love og lovændringer, som kan have indflydelse på din hverdag. Du kan også få vejledning om situationer, der ikke er lovreguleret. 

Se ventetider i vores rådgivning | Ældre Sagen

Vi giver viden videre

Hvert år rådgiver vi over 32.000 mennesker om sociale, økonomiske og juridiske spørgsmål. På baggrund af de mange henvendelser, vi får i rådgivningen, udgiver vi hvert år håndbogen "Værd at vide". Her kan du orientere dig i regler og få svar på dine spørgsmål på mange sociale, juridiske og økonomiske områder.

Læs mere om håndbogen "Værd at vide"

Sidst opdateret 14.05.2018