Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rejser og ture

Rundvisning Aarhus Airport (663)

Velkommen til foredrag og rundvisning ved Aarhus Airport. Turen omfatter bus frem og tilbage, rundvisning, kaffe med kage samt mulighed for shopping med 10% rabat i deres travel shop.

Tilmeldingsfrist 19.09.2024 kl. 16.00
Tilmeld

Lokalafdeling

Randers

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

170 kr., For bus, rundvisning, kaffe m. kage samt adgang til Travel Shop

Hvornår

24.09.2024 kl.12.15-17.00

Mødested

P-Pladsen Jernbanegade - over for Rema 1000

Beskrivelse

En forudsætning for deltagelse er, at man har en email adresse, idet der 1 uge før pr. mail tilsendes et link, hvorved man skal sikkerhedsgodkendes. Kun personer der forud er sikkerhedsgodkendte, kan deltage i arrangementet.

Ved ankomsten til lufthavnen skal man registrere sig i lufthavnens gæsteplatform, så man kan få udstedt et gæstekort. Gæstekortet udleveres ved ankomst mod forevisning af billed-ID (pas eller kørekort) og skal bæres synligt under rundvisningen. Kortet skal afleveres ved afslutningen af rundvisningen.

Aarhus Airport står i dag som en topmoderne lufthavn i international liga. Over de sidste år er lufthavnen blevet gennemmoderniseret og udvidet til dobbelt størrelse. Der er dømt lækkerhed over hele linjen med kæmpe skylounge med panoramavinduer ud til landingsbanerne, en super effektiv sikkerhedskontrol, en moderne taxfree shop, syv gates, loungeområde med designmøbler fra Hay og en restaurant med nordisk inspireret mad. Kronen på værket er et helt nyt lufthavnshotel, der er integreret i terminalbygningen, som det første i en dansk lufthavn.

Bindende tilmelding på hjemmesiden ved at trykke på den røde knap Tilmeld eller på:

Ældresagens kontor, Odinsgade 14A på mandage 15.00 - 16.30 og torsdage 10.00 - 12.00

Yderligere oplysninger ved Klaus Bræmer-Jensen 40 37 71 44