Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Sov bedre med en tyngdedyne fra HeavyZleep

Få 15% rabat på lækre tyngdedyner fra HeavyZleep. Dynerne består af dun og fjer i et bolster af kvalitets-bomuld. Der er kun brugt naturlige materialer. De er miljø- og allergivenlige, og medvirker til en bedre søvn.

Samarbejdspartner

HeavyZleep

Rabat

Få 15% rabat på dyner og puder

Tilbuddet

Tilbuddet gælder for Ældre Sagens medlemmer på HeavyZleeps hjemmeside.

Find vej

HeavyZleep

Soltoften 10 B 1.

7900 Nykøbing Mors

Særtilbud på dyner og puder

Hvis du vil gøre noget godt for din søvn og sove med en helt fantastisk dyne skabt på baggrund af stolte traditioner og nyeste teknologi, så er det nu, du skal slå til!

Dette er en helt unikt mulighed, som kun er tilgængelig for Ældre Sagens medlemmer. HeavyZleeps produkter kommer ikke på tilbud, og der gives normalt ikke rabat. Det sker udelukkende ved helt særlige aftaler, og derfor er dette en enestående mulighed, der er udarbejdet i samarbejde med Ældre Sagen.

Sover du med den rigtige dyne?

HeavyZleeps lækre tyngdedyner består af dun og fjer i et bolster af kvalitetsbomuld. Der er kun brugt naturlige materialer. De er miljø- og allergivenlige, og de giver dig, den bedste søvn, du kan få.

Dynens tilpassede tyngde skaber en rolig og tryg ramme omkring dig, når du sover, og de naturlige materialer sikrer, at varme og fugt transporteres væk fra kroppen, så man kan sove tempereret hele natten.

Feedback fra vores kunder inkluderer gode erfaringer for dem, der ofte vågner om natten, og vores dyner har tilmed nedsat antallet af toiletbesøg, hvilket naturligvis også giver en roligere og mere sammenhængende søvn. Når man sover tungere, forstyrres man mindre under søvnen.

Hvad er særligt ved HeavyZleeps dyner?

Det særlige ved HeavyZleeps dyner er, at man opnår en bedre søvn uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Faktisk finder du ikke en bedre tyngdedyne, og den tager begrebet mormordyne og farmordyne til helt nye højder. Fyldet bliver, hvor det skal, og det samme gør dynen, så du kan sove trygt og omfavnet hele natten. 

Det er dansk design, og det er dansk håndværk. Det er en dyne, man glæder sig til at komme hjem til.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Benyt rabatkoden 123sagen
 

Kontaktoplysninger

Telefon: 81 72 72 82
E-mail: kontakt@heavyzleep.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud