Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Rejseforsikring - Bliv forsikret hos GF forsikring

Bestil en årsrejseforsikring hos GF Forsikring. Den dækker dig hele året uanset, hvor mange ferier du tager på og uanset, om du rejser alene eller sammen med din ægtefælle/samlever .

Samarbejdspartner

GF Forsikring

Dækning

Bliv dækket i et helt år. Uanset hvor ofte du rejser i løbet af året. 

Bemærk

Særligt for medlemmer af Ældre Sagen: GF’s årsrejseforsikring dækker helt op til 90 rejsedage i træk.

Vis på kort

Flere steder + Online
Vis tilbud på kort

Årsrejseforsikring hos GF Forsikring

Nu skal du ikke længere være usikker på, om du er godt forsikret, når du rejser på ferie uden for Danmark.  Når du vælger GF’s årsrejseforsikring, så kan du tage spontant afsted på ferie hele året uden at bekymre dig om rejseforsikring, og du undgår at skulle bruge tid og penge på at købe rejseforsikring fra ferie til ferie.

Du har forsikringen i et helt år

Årsrejseforsikringen dækker i et helt år ad gangen, uanset hvor mange gange du tager afsted i løbet af året. Hele husstanden er dækket, uanset om I rejser sammen eller hver for sig.  Du får hos GF Forsikring dækket helt op til 90 rejsedage i træk som medlem af Ældre Sagen. Dvs. at du uden problemer kan tage af sted og være dækket på langtidsferie.

Få hurtigt hjælp, hvis du bliver syg 

Med GF’s årsrejseforsikring er du sikker på at få lægehjælp, hvis du bliver akut syg eller kommer til skade i udlandet. Du kan trygt ringe til vores alarmcentral døgnet rundt. Her sidder dansktalende personale klar til at guide dig, så du får den korrekte og nødvendige behandling i dit ferieland.

Dækker hjemtransport

Bliver du så syg, at der er behov for særlig sygetransport hjem til Danmark, så dækker årsrejseforsikringen udgiften. Du kan nemlig ikke få dækket hjemtransport af dit gule sundhedskort eller af det blå EU-sygesikringskort.  I øvrigt dækker årsrejseforsikringen også flyrejse og hotelophold til dine pårørende, hvis det bliver nødvendigt, at en af dine pårørende må rejse ud til dig, fordi du er blevet alvorligt syg eller er kommet alvorligt til skade.

Tag dine børnebørn med

Rejser du nogensinde på ferie med dine børnebørn? Så er GF’s årsrejseforsikring også et godt valg. Med den kan du nemlig tilbyde at sørge for rejseforsikring til børnebørnene, hvis de ikke i forvejen har en rejseforsikring og rejser sammen med dig uden deres forældre.

Bestil hurtigt og nemt

Det er nemt at bestille GF’s årsrejseforsikring. Du skal blot udfylde en oprettelsesformular hos GF, så er du forsikret allerede næste gang, du rejser. https://www.gfforsikring.dk/æs-rejseforsikring 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 24 40 41
E-mail: gf@gfforsikring.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem