Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Bøger fra Wadskjær forlag

Wadskjær Forlag har eksisteret siden 2019. Forlaget er især specialiseret i fag- og sagprosa samt børnebøger, men modtager bøger til vurdering inden for alle genrer. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på alle udgivelser.

Samarbejdspartner

Wadskjær Forlag

Rabat

25% på alle Wadskjær Forlags bøger, uanset før pris.

Fragt

Gratis fragt ved køb over 500 kr. Ellers er forsendelse til pakkeshop 45,00 kr. og forsendelse til hjemmet 55 kr.

"Glemte Danskere"

Serien er skrevet af forskellige forfattere, som alle har noget på hjerte om historiske personer. Disse personer er ikke nødvendigvis bredt kendt blandt befolkningen, men fortjener opmærksomheden. Det kan også være totalt ukendte personer, som til gengæld kan gøre os klogere på livet i “gamle dage”. 

Første bind i serien er 'Gå på rov i dit familietræ – Bliv familiens historiefortæller' skrevet af Dorte Kofoed. Dorte er journalist og slægtsforsker, og har skrevet bogen som en introduktion til slægtsforskning med konkrete eksempler fra Dortes egen efterforskning. Bogen er dermed både en inspirations- og en opslagsbog. Den giver vejledning i DNA, arkivsøgning, slægts-rejser, analyse af gamle breve og interviews med familiemedlemmer. Samt hvilke databaser, man skal bruge, når man vil vide mere om sine forfædre.

Andet bind i serien er 'Fortællinger fra Gudhjem – og noget om H.P. Haagensen' skrevet af Erling Haagensen. Gennem en række enkeltpersoners dramatiske fortællinger om deres oplevelser – frit baseret på maleren og fiskeren H.P. Haagensens interviews og beretninger – får du pludselig et fascinerende indblik i kultur og livsbetingelser, som de var i fiskerlejet Gudhjem i perioden fra 1880’erne til 1920’erne.

Wadskjær Forlag har også et stort udvalg af unikke og smukt illustrerede børnebøger: 

"Oliver i jægerstenalderen"

Bogen handler om en dreng, som er på tur og falder i Åmosen. Han bliver hevet op af en mand i skindtøj og er røget 6000 år tilbage i tid og skal nu lære hvordan livet var i jægerstenalderen. De kan afsløre, at det er toiletbesøgene, han har det sværest med.

"Rejsen efter en helt"

Bogen handler om en pige, der er meget lille af sin alder og derfor ikke føler, hun kan leve op til den rolle, hun har fået tildelt i et teaterstykke – Helt. En dag bliver det for meget, og hun må flygte fra scenen, og hun lander i en Minecraft inspireret verden, hvor hun kan en masse, men lærer også, at hun kan en masse på egen hånd.

"SkurkAgurk klarer ærterne"

Rigtig mange vendinger i det danske sprog bygger på frugt og grønt, så her møder du den heldige kartoffel, den hårde banan, kong gulerod og den lede rødbede. Hvad sker der hos grønthandleren om aftenen?
'Line får en mango' lærer børn, at man ikke altid kan dømme mennesker på deres adfærd og udseende. Da der kan være underliggende ting, som man ikke kan se på overfladen. Det er første bind i Tolerance serien.

"Bogen om dig og mig"

Er lavet som en introduktion til børn om de mange identiteter, vi hver især har. Emnerne er bl.a. race, køn, seksuel orientering, økonomisk status, handicap og religion. Det er andet bind i Tolerance serien.

"Mosters Løgnehistorier"

Serien bygger på kendte vendinger og ordsprog forældre fortæller børn. 1'eren er om dengang hun gravede sig ned til Kina. 2'eren er om dengang træerne voksede ind i himlen. 3'eren er om dengang Jorden var flad. 4'eren er om dengang der voksede penge på træerne.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 25 45 63
E-mail: aw@wadskjaerforlag.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem