Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Hvad spiser Havfruer og Enhjørninger?

Her er Forlaget Wadskjærs populære serie om hvad magiske væsner spiser Bøgerne er både godnathistorie og opskriftsbog samlet i en bog.

Samarbejdspartner

Wadskjær Forlag

Rabat

Specialpris når man køber bogpakken Hvad spiser enhjørninger? & Hvad spiser havfruer? samt MAL & BAG med Magisk Havfruer & Eventyrlige Enhjørninger 

Som medlem af Ældre Sagen får du alle bøgerne for 225,00 kr.

Fragt

Forsendelse til pakkeshop 45,00 kr. og forsendelse til hjemmet 55 kr.

Forfatteren

Mia Ingenia er forfatter til en unik børnebogsserie om hvad forskellige magiske væsner spiser. Første bind er Hvad spiser enhjørninger? og andet bind er Hvad spiser havfruer? Bøgerne i serien består af to dele: en sød godnathistorie og en opskriftsbog. I anden del af bogen finder du nemlig forfatterens forslag til ti nemme og børnevenlige opskrifter på lette snacks, som de magiske væsner spiser.

Hvad spiser enhjørninger & havfruer? er hjertevarme godnathistorier for både de små og lidt større børn – som kombinerer det søde køkken med sunde alternativer og håber at inspirere andre med overskuelige opskrifter.

I første bind tager vi med den lille pige til eventyrland, for at finde ud af hvad enhjørninger spiser. Og i andet bind, som foregår i Nyhavn og Langelinie, skal den lille pige finde ud af, hvad havfruer spiser.

Bøgerne er illustreret af Gonzalo Vento.

MAL & Bag med Havfruer & Enhjørninger

MAL & BAG med Magisk Havfruer & Eventyrlige Enhjørninger indeholder Gonzalo Ventos magiske tegninger fra de første to bøger om, hvad fabeldyr spiser. Desuden har Mia Ingenia skabt to helt nye, lækre og nemme opskrifter specielt til denne bog, som Cathrine Friis
Andersen igen har illustreret. Bogen er to-sproget og opskrifterne findes dermed både på dansk og engelsk.

Denne gang er det dig, der skal farvelægge det hele!

Hvad spiser enhjørninger?

En lille pige ligger på sin mormors sofa. Det har været en lang dag, og det er ved at være sengetid. Den lille piges mormor sidder ved siden af og putter dynen godt omkring hende. Uden for vinduet lyser månen og stjernerne op på den klare, mørke aftenhimmel. Den lille pige har et vigtigt spørgsmål til hende, inden hun kan falde i søvn.
”Hvad spiser enhjørninger, mormor?”

Tag med den lille pige på eventyr og mød den legesyge candyfloss, den lille, forsigtige muffin og den frække softice, som alle hjælper den lille pige med, at finde vej over blomsterengen, igennem skoven og forbi den smukke sø. Mon den lille pige møder en ægte enhjørning og får svar på sit spørgsmål med hjælp fra den glitrende, lyserøde sky og hendes nye, søde venner?

Hvad spiser havfruer?

En lille pige skal ud at sejle en aftentur med sin bedstefar. Sommeren er ved at gå på hæld, og solen skinner fra en skyfri himmel. Den lille pige har fået redningsvest på og er nu klar til at sejle afsted, igennem de københavnske kanaler.

Først sejler de ind til Nyhavn, for bedstefar har lovet den lille pige en gammeldags vaffelis med flødeskum og syltetøj. ”Jeg har et spørgsmål til dig, bedstefar,” siger den lille pige forventningsfuldt. ”Ved du egentlig, hvad havfruer spiser?”

Tag med den lille pige på eventyr og find ud af om den lille piges drøm, om at møde en ægte havfrue går i opfyldelse med hjælp fra den fortryllende sommerfugl, de eventyrlige svaner og legesyge delfiner.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 25 45 63
E-mail: aw@wadskjaerforlag.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud