Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Skippers Dreng i Køge

Skippers Dreng på Køge havn har et stort menukort, der er sammensat så der er noget for enhver smag, både for voksne og børn.

Samarbejdspartner

Skippers Dreng

Hvilke dage gælder tilbuddet

Mandag - Torsdag.

Rabat

Få 25% rabat på maden. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du ankommer og fremvis dit gyldige medlemskort. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Betingelser

Se betingelser for Spis ude nederst på siden.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer fx pakketilbud, hvor mad og drikkevarer indgår. Gælder heller ikke på gavekort.

Find vej

Skippers Dreng

Havnen 25

4600 Køge

Skippers Dreng

Lige fra brunch, lunch og fine dining, til bar og lounge til de sene nattetimer. Med et smart nydesignet look i restauranten er Skippers Dreng et unikt sted med udsigt til havnen. Nyd Køge Havns største opvarmede havneterrasse i sommermånederne eller slap af under opvarmede loungeparasoller i vores midtergård. Hvad enten det er morgen, frokost eller middag er atmosfæren unik i stuenetagen og på 1. sal. Alt fra brunch, gode frokostretter, steaks, tapas og klassiske kroretter har vi et større udvalg af drikkevare, milkshakes, bobler, rosevin samt lækre cocktails. “Oasen” Besøg Køges hotteste helårsoase med garanti for varme hele året rundt, under drueklaser og frugttræer i vores dejlige og store gårdhave.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 25 28 28 23
E-mail: kontakt@skippersdreng.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud