Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rio Bravo i København

Vælg blandt klassiske Danske retter på Restaurant Rio Bravo i hjertet af København. Her er stemning i de hyggelige lokaler, hvor alle er velkomne.

Samarbejdspartner

Rio Bravo

Hvilke dage gælder tilbuddet

Mandag - Torsdag.

Rabat

Få 25% rabat på maden. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du ankommer og fremvis dit gyldige medlemskort. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Betingelser

Se betingelser for Spis ude nederst på siden.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer fx pakketilbud, hvor mad og drikkevarer indgår. Gælder heller ikke på gavekort.

Find vej

Restaurant Rio Bravo

Vester Voldgade 86

1552 København

Rio Bravo

Restaurant Rio Bravo har siden 1980 budt indenfor i de hyggelige lokaler på Vester Voldgade i København. På Rio Bravo er der plads til alle, og her serveres et bredt udvalg af klassiske Danske favorit retter.

Rio Bravo forliget

Sent om aftenen d. 22. oktober 1983 ringer Poul Schlüter til Rio Bravo for at komme i kontakt med Helge Dohrmann, Fremskridtspartiets daværende politiske leder, der i al magelighed nyder sin aftensmad.

Poul Schlüter, som på det tidspunkt var statsminister og leder af firkløverregeringen, var afhængig af Fremskridtspartiets tilslutning til den kommende lov om børnechecken på kr. 800,-, hvis ikke både finansloven for 1984 og firkløverregeringen skulle falde til jorden med et brag.

På forhånd havde han lavet en aftale med det Radikale Venstre, der betød, at han med Helge Dohrmanns tilkendegivelse, fortsat kunne stå i spidsen for en borgerlig regering. Poul Schlüter og Helge Dohrmann mødtes den kommende formiddag og lavede det foreløbig eneste finanslovsforlig, der nogensinde er indgået mellem det Konservative Folkeparti og Fremskridtspartiet.

Forliget er stadig den dag i dag notorisk kendt som Rio Bravo-forliget.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Bestil bord online her
  • Eller ring for bordreservation
  • Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du bestiller og fremvis dit medlemskort

Kontaktoplysninger

Telefon: 33 11 75 87
E-mail: booking@riobravo.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away, medmindre andet er angivet på tilbuddet.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.