Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Restaurant Pandekagehuset i Odsherred

Restaurant Pandekagehuset i Nykøbing Sjælland er en hyggelig perle i det hjertelige landskab på Sjælland. Med sin charmerende facade og indbydende atmosfære, er det et yndet tilholdssted for både lokale og besøgende.

Samarbejdspartner

Restaurant Pandekagehuset

Hvilke dage gælder tilbuddet

Mandag - Søndag.

Rabat

Få 25% rabat på mad og drikkevarer.

Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du ankommer og fremvis dit gyldige medlemskort. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Undtagelse

Rabatten gælder ikke i juli måned.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler. Gælder heller ikke på gavekort eller betaling hermed.

Find vej

Restaurant Pandekagehuset

Algade 37

4500 Nykøbing Sjælland

Om Restaurant Pandekagehuset

Restaurant Pandekagehuset i Nykøbing Sjælland er en hyggelig perle i det hjertelige landskab på Sjælland. Med sin charmerende facade og indbydende atmosfære, er det et yndet tilholdssted for både lokale og besøgende.

På Restaurant Pandekagehuset er de kendte for deres traditionelle danske retter som stegt flæsk, flæskesteg, oksefilet, biksemad om meget andet. Her kan du nyde en lækker frokost eller middag og når vejret tillader det, kan du nyde det på den hyggelige terrasse udenfor. Slut det hele af med lækre pandekager, hvis der er plads til mere.

Se menukortet her

På Restaurant Pandekagehuset finder du venlig betjening og den hjemlige stemning gør det til et ideelt sted for familieudflugter, romantiske middage eller bare en hyggelig frokostpause.

Med sin placering nær Nykøbing Sjællands livlige centrum og tæt på den smukke kystlinje, er Restaurant Pandekagehuset det perfekte stop på enhver udflugt i Odsherred.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 45 00 68
E-mail: hotelpandekagehuset@gmail.com

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away, medmindre andet er angivet på tilbuddet.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.