Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Cafe Mauritz - Spis med rabat

Spis ude på Cafe Mauritz, som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på maden alle ugens dage. Tilbuddet gælder på alle deres caféer.

Samarbejdspartner

Cafe Mauritz

Hvilke dage gælder tilbuddet

Alle ugens dage

Rabat

Få 25% rabat på maden. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabataftaler og gælder ikke på Take Away.

Betingelser

Se betingelserne for Spis ude nederst på siden.

Find vej

Flere steder

Vis adresser

Spis ude - besøg Cafe Mauritz

Cafe Mauritz er indrettet med fokus på at give deres gæster en tiltrængt pause i hverdagen. Her kan I få et lækkert måltid eller bare sidde og nyde jeres eftermiddagskaffe med en kage.

Kvaliteten i fokus

Hos Mauritz er kvalitet i fokus. Det gælder for udvælgelse og indkøb af råvarer og ikke mindst i forbindelse med tilberedningen. Derfor kan de med stolthed fortælle, at de anvender friske grøntsager, som nøje er udvalgt efter den bedste kvalitet. De bruger hjemmelavede dressinger efter egne opskrifter og får hakket oksekød leveret af Grambogård dyrevelfærd.

Desuden er deres kaffe fairtraide-mærket og håndristet i Middelfart hos The Brew Company. Alt bliver tilberedt med hjertet og der er noget for enhver smag.

Besøg deres 5 caféer

De glæder sig på Café Mauritz til at se dig på én af deres 5 caféer i Fredericia, Odense, Svendborg, Middelfart eller Sønderborg. Deres smilende medarbejdere er klar til at give dig en skøn oplevelse. Du finder adresser på caféerne under bestil bord.

Tjek caféens menukort her

 


Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.