Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Spis på Midwestern Diner i indre by

The Midwestern Diner er en autentisk oplevelse af amerikansk mad og kultur, og det er en populær destination for både lokale og turister, der ønsker at opleve en klassisk amerikansk restaurant.

Samarbejdspartner

The Midwestern Diner

Hvilke dage gælder tilbuddet

Onsdag - Torsdag

Rabat

Få 25% rabat på maden. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du ankommer og fremvis dit gyldige medlemskort. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Betingelser

Se betingelser for Spis ude nederst på siden.

Afvigelse

Tilbuddet er ikke gældende hele juli måned.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer fx pakketilbud, hvor mad og drikkevarer indgår. Gælder heller ikke på gavekort.

Find vej

The Midwestern diner

Kultorvet 15

1175 København K

The Midwestern Diner

The Midwestern Diner ligger på Kultorvet 15, på strøget i indre København. De har ca. 80 siddepladser indenfor og en stor udeservering. Hos The Midwestern Diner vil du opleve en indretning med polstrede bænke og borde, og klassik amerikansk musik der spiller i baggrunden og amerikanske flag og dekoration hængende på væggene.

Dineren er drevet af et amerikansk ægtepar, der begge er voksede op i deres forældres Diners i det midtvestlige USA – og nu fortsætter de familietraditionen i Danmark. The Midwestern Diner gør det til en passion, at servere amerikanske klassikere som pandekager, french toast, omeletter, og meget mere til brunch. Om aftenen serveres der amerikansk barbecue ribs, kylling og burger. Skulle I have lyst til noget sødt, så serverer de milkshakes og friskbagt amerikansk tærter til dessert, hele dagen lang.

The Midwestern Diner er en autentisk oplevelse af amerikansk mad og kultur, og det er en populær destination for både lokale og turister, der ønsker at opleve en klassisk amerikansk restaurant. Bookinger kan nemt foretages online, eller ved at ringe til The Midwestern Diner.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Bestil bord online her
  • Eller ring til Midwestern Diner for bordreservation
  • Oplys du er medlem af Ældre Sagen

Kontaktoplysninger

Telefon: 31 31 37 32
E-mail: info@midwestern.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away, medmindre andet er angivet på tilbuddet.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.