Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Lundbergs Spisehus i Ebeltoft

På Lundbergs Spisehus i Ebeltoft arbejder de hver dag for at give deres gæster gode oplevelser. De lægger vægt på høj faglighed, og øver sig hele tiden i at tænke i mangfoldighed og rumme alle gæsters behov og ønsker.

Samarbejdspartner

Lundbergs Spisehus

Hvilke dage gælder tilbuddet

Mandag - Fredag

Rabat

Få 25% rabat på maden. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du ankommer og fremvis dit gyldige medlemskort. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Afvigelse

Tilbuddet gælder ikke i juni, juli og august måned.

Betingelser

Se betingelser for Spis ude nederst på siden.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer fx pakketilbud, hvor mad og drikkevarer indgår. Gælder heller ikke på gavekort.

Find vej

Lundbergs Spisehus

Maltvej 12

8400 Ebeltoft

Lundbergs Spisehus

På Lundbergs Spisehus arbejder de hver dag for at give deres gæster gode oplevelser. De lægger vægt på høj faglighed, og øver sig hele tiden i at tænke i mangfoldighed og rumme alle gæsters behov og ønsker. Lundbergs er et team der samarbejder, hygger og elsker deres erhverv. De driver både café og restaurant i spisehuset.

Deres mad er en hyldest til det enkle, ærlige og naturlige, og de finder mange af deres gode råvarer helt lokalt – om det så er djurslandske frilandsokser eller strandkål fra kysten ved Ebeltoft vig. Lidt længere væk henter de vores vine, som alle er af Masvino Vinimport.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

E-mail: info@lundbergsspisehus.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away, medmindre andet er angivet på tilbuddet.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.