Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Hotel Himmelbjerget i Ry

Lige midt i det midtjyske søhøjlands uspolerede natur med søer og skove som kullise, kan du nyde en frokost på Hotel Himmelbjerget

Samarbejdspartner

Hotel Himmelbjerget

Hvilke dage gælder tilbuddet

Tirsdag - Torsdag

Rabat

Få 25% rabat på maden. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du ankommer og fremvis dit gyldige medlemskort. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Vigtig

Hotel Himmelbjerget er kun åbent til frokost.

Hotel Himmelbjerget er lukket i perioden 1. november til 1. april.

Rabatten gælder kun på menukortet. Gælder ikke tilbudsmenuer.

Betingelser

Se betingelser for Spis ude nederst på siden.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer fx pakketilbud, hvor mad og drikkevarer indgår. Gælder heller ikke på gavekort.

Find vej

Hotel Himmelbjerget

Himmelbjergvej 20

8680 Ry

Restauranten

Hotel Himmelbjerget byder velkommen til en restaurant med en afslappet atmosfære og høj kvalitet. En familievenlig restaurant og med et stort udvalg af dansk/franske retter tilberedt af årstidens bedste råvarer. På restaurantens terrasse kan du nyde deres veltilberedte mad i naturskønne omgivelser, midt i Danmarks smukkeste natur.

Hotel Himmelbjerget

Hotel Himmelbjerget blev etableret, efter at stedet blev brugt til dansepavillion tilbage i år 1930. Herefter er bjerget og hotellet et ikon, en historisk milepæl her i Gudenåens smukke natur. Tusindvis af mennesker valfartede til folkemøder på Himmelbjerget og i dag er bjerget Danmarks mest besøgte udflugtsmål i det danske landskab.

I årenes løb har Hotel Himmelbjerget afholdt utallige begivenheder, bryllupper, barnedåb, firmafester, formelle fester og udflugter.

Jørgensens familien har drevet HOTEL HIMMELBJERGET siden 1983 og har tillige en dybere erfaring og dygtighed med hotelbranchen. Dette gør at maden, service, traditioner og passion for stedet, går op i en større enhed.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 89 80 45
E-mail: hotel-himmelbjerget@live.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away, medmindre andet er angivet på tilbuddet.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.