Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Restaurant Brdr. Price i Tivoli

Nyd en aften i Tivoli og spis ude på Restaurant Brdr. Price. Her serveres både retter fra det dansk- og fransk inspirerede køkken, spar 25% på maden. Tilbuddet gælder ikke den 31. december.

Samarbejdspartner

Restaurant Brdr. Price - Tivoli

Rabat

Få 25% rabat på maden mandag-torsdag. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Afvigelse

Tilbuddet gælder ikke den 31. december.

Betingelser

Se betingelserne for Spis ude nederst på siden.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, bonusaftaler eller særarrangementer fx pakketilbud, hvor både mad og drikkevarer indgår.

Vis på kort

København V
Vis adresse på kort

Spis ude – Besøg Brdr. Price i Tivoli

I vores barndomshjem fyldte maden meget uanset om det var frikadeller, sol over Gudhjem eller finere fransk madlavning. Det lagde grunden til den madglæde, der har forfulgt os resten af livet. Dén vil vi forsøge at give lidt videre på vores restaurant.
Kodeordene for os er hjemlighed, hygge og personlighed. Det skal ikke være finere end alle kan være med. 

Hvad vil vi servere? Alt det vi elsker selv.

Fra bankekød til kaviar. Dybest set vil vi gerne prøve at skabe en restaurant, hvor vi selv ville have lyst til at komme og spise. Et sted med gedigen mad og god stemning.

Restauranten ligger ved Plænen og som en del af udsmykningen hænger plakater og fotos fra Price-familiens teaterhistorie.
Vidste du i øvrigt, at familien Price etablerede sig i København i begyndelsen af 1800-tallet, og at enkelte familiemedlemmer var med til at starte Pantomimeteatret i Tivoli op?

Vi glæder os til at byde velkommen hos Brdr. Price i Tivoli!

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 38 41 51 51
E-mail: info.tivoli@brdr-price.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.