Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Restaurant Bramgåsen i Gedser

Restauranten er lukke for sæsonen, vi oplyser på denne side når tilbuddet igen er gældende. Bramgåsen er et symbol på det vilde fugleliv omkring Falsters sydspids, men også for deres menukort som gerne indeholder friske lokale råvarer, som vildt og fisk.

Samarbejdspartner

Restaurant Bramgåsen

Rabat

Restaurant Bramgåsen er lukket for sæsonen, hold øje med denne side for hvornår de åbner igen.

Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du ankommer og fremvis dit gyldige medlemskort. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Betingelser

Se betingelser for Spis ude nederst på siden.

Vigtig

Restaurant Bramgåsen lukker ned for sæsonen den 2. december 2023

Bemærk

Tjek altid de gældende åbningstider på Restaurant Bramgåsens hjemmeside, eller ved at ringe til dem. 

Restaurant Bramgåsen

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer fx pakketilbud, hvor mad og drikkevarer indgår. Gælder heller ikke på gavekort.

Find vej

Restaurant Bramgåsen

Vestre strand 3

4874 Gedser

Restaurant Bramgåsen

Årstidernes grøntsager og lokale råvarer er i højsædet. Som navnet antyder, er der ofte vildt på kortet. Desuden indbyder beliggenheden til en variation af fiskeretter, alt er produceret fra bunden med respekt for fødevaren.

Restauranten er dedikeret til at stimulere dine sanser med indbydende og lækker mad. Her bruges så vidt muligt lokale råvarer til at lave deres retter. Deres menu indeholder altid forskelligt fisk og ofte vildt.

Bramgåsen er et symbol på det vilde fugleliv omkring Falsters sydspids, men også for deres menukort som gerne indeholder friske lokale råvarer, vildt og fisk. Bramgåsen tilbyder retter der afspejler årstid og det lokale udbud af råvarer, med det nye nordiske køkken som pejlemærke og standard.

Så uanset om du er på udkig efter et inspirerende måltid eller bare ønsker at opleve et godt skandinavisk måltid, er deres restaurant det rette sted at gå hen.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 93 99 31 00
E-mail: info@bramgaasen.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away, medmindre andet er angivet på tilbuddet.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.