Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Restaurant Artikok i Brøndby

På Artikok er de stolte af at servere mad, der er lavet af friske råvarer og fra bunden. De er tilhængere af at gøre det enkelt, men med stor omhu for hver enkelt ingrediens.

Samarbejdspartner

Artikok

Hvilke dage gælder tilbuddet

Søndag - mandag

Rabat

Få 25% rabat på maden. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du ankommer og fremvis dit gyldige medlemskort. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Betingelser

Se betingelser for Spis ude nederst på siden.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer fx pakketilbud, hvor mad og drikkevarer indgår. Gælder heller ikke på gavekort.

Find vej

Artikok

Nygårds Plads 3 A

2605 Brøndbyøster

Artikok

På Artikok er de stolte af at servere mad, der er lavet af friske råvarer og fra bunden. De er tilhængere af at gøre det enkelt, men med stor omhu for hver enkelt ingrediens.

Hos Artikok lader de sig inspirere af hele verdenen – både Asien, Italien og Frankrig, og af forskellige tids-typiske danske retter, som ”mormor”-køkken, 80’er klassikere og det nye danske køkken. Men de kommer deres eget præg på retterne, og prioriterer lokale og sæson-aktuelle råvarer.

Artikok tager gerne hensyn til allergier og ideologier. Så de ved du laktose-intolerant, veganer eller andet, så skriv en mail til artikok@artikok.com, så vi ved det dagen før (det er ikke altid de ser kommentarer i booking før samme dag)

Artikok har 3 forskellige forretter, 3 hovedretter, 3 oste (1 hvor vinen passer til, og 2 der kan tilkøbes) og 3 desserter, hvoraf den ene er en dessertallerken med lidt af begge desserter. Man kan kombinere menuerne som man vil – dog kun 1 hovedret.

Alle retter kan også købes enkeltvis.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 36 75 07 41
E-mail: artikok@artikok.com

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away, medmindre andet er angivet på tilbuddet.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.