Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Panasonic 55” OLED TV med All Inclusive PLUS

Køb et Panasonic TX-55MZ1500, som er et eksklusivt 55 tommer OLED TV med fantastisk billedkvalitet og imponerende højttalersystem. Med i prisen er 5 års garanti og All Inclusive PLUS, der indeholder levering, tilslutning og opsætning af TV hjemme hos dig. Få 5% Ældre Sagen rabat.

Samarbejdspartner

Panasonic Center

Medlemspris

20.329 kr.  for et Panasonic TX-55MZ1500, som er et eksklusivt 55” OLED TV. De 5% rabat er fratrukket medlemsprisen. 

 

Tilbuddet

Tilbuddet gælder i Panasonic Centrenes normale handelsområde. Ekstra opgaver som f.eks. ekstra kabler, kabeltræk, kabelskjuler osv. afregnes særskilt.

 

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.  

Find vej

Flere steder

Vis adresser

Panasonic TX-55MZ1500

Dette er et eksklusivt 55” OLED TV i 4K opløsning med indbygget soundbar. Med i prisen er All Inclusive PLUS, der indeholder levering, tilslutning og 5 års produktgaranti. (Se mere om All Inclusive nederst på siden).

Læs mere om funktionerne i TX-55MZ1500 her:

Den nyeste generation inden for farvenøjagtighed og uovertrufne lysstyrkeniveauer:

Master OLED Pro- og HCX Pro AI-processor – Ikke alle 4K OLED TV er skabt ens. Det professionelle 4K OLED-panel er fremstillet i Japan med enestående lysstyrke og kontrast. Sideløbende analyseres HCX Pro AI-processor øjeblikkeligt billedet; finpudser farvenøjagtigheden, kontrasten og klarheden for at opnå klassens bedste ydeevne.

Dolby Atmos®

 • Dolby Atmos® – som findes i de nyeste biografer og på de førsteklasses TV'er frembringer lyd med forbløffende klarhed, fyldighed og dybde. Lydeffekterne placeres præcist og virtuelt i rum og tid, så du omsluttes af atmosfæren.

Dynamic Theater Surround Pro:

 • Dynamic Theater Surround Pro – ledsager det fremragende billede for at tage dig fra sofaen og ind midt i filmen. De integrerede højttalere, herunder en indbygget subwoofer til at give bassen, leverer medrivende lyd, så underholdningen tages til nye højder.

Automatisk AI

 • Auto AI - Ved hjælp af AI analyseres førsteklasses fjernsyn det indgående signal og justerer straks billedegenskaberne. Auto AI kender indstillingerne for sport, filmiske scener og meget mere - så laver de dem til dig. Bare læn dig tilbage og nyd ydeevnen.

Intelligent detektering

 • Avanceret intelligent detektering – registrering af farvetemperaturen for det omgivende rums lys ud over lysstyrken i rummet justerer billedet for at give en mere naturlig oplevelse, når du f.eks. ser TV om aftenen med en belysning med varme farver.

Perfekte billeder under alle lysforhold

 • Dolby Vision® IQ – Optimerer på intelligent vis dit TV for at få et perfekt billede i dit rum på alle tidspunkter. Uanset om din stue er mørk eller oplyst, tilpasser Dolby Vision IQ sig dynamisk til det skiftende lys i rummet og giver den bedst mulige oplevelse.

Send dine foretrukne Netflix-serier

 • Vidste du, at du nemt kan sende Netflix-programmer fra din smartphone til dit Panasonic-TV? Du skal bare tilslutte begge enheder til wi-fi, trykke på Cast-ikonet, og så er du klar til at gå i gang. Hvorfor prøver du ikke med "Stranger Things"?

Intuitivt Smart TV

 • My Home Screen 8.0 – Øger tilgængeligheden og brugervenligheden for vores Smart TV. Brugere kan få adgang til og tilpasse populære indstillinger med et enkelt tryk på en knap. Fastgør favoritter, som f.eks. apps til videostreaming, til din startskærm for kun at se, hvad du bruger.

Betjen dit tv med din stemme

 • Tænd for dit Panasonic-tv, juster lydstyrken og meget mere blot ved at bruge din stemme med en enhed, der understøtter Google Assistent, som f.eks. en smartphone, mobiltelefon eller tablet. Bare sig "OK Google" for at komme i gang.

Hvordan kan medlemmet benytte sig af tilbuddet?

 • Besøg eller kontakt din lokale butik og oplys at du er medlem af Ældre Sagen. Så får du 5% rabat på vores normale All Inclusive PLUS priser. Rabatten kan anvendes på alle vores Panasonic TV-modeller.

Omsat til praksis betyder TV med All Inclusive PLUS, at butikken:

 • leverer dit TV
 • sætter det op på den medfølgende fod
 • sørger for alle tilslutninger, også til antennen
 • indstiller kanalerne
 • vejleder dig i at bruge dit nye TV, så du får det optimale udbytte af apparatet
 • rydder op, befrier dig for emballagen og giver hele 5 års produktgaranti. Nemmere og mere problemfrit kan det næppe blive!
 • Panasonic Centrene kan også tilbyde finansiering

Butikkerne er garant for professionel rådgivning samt sikkerhed for levering og installation. Kom ned i dit lokale Panasonic Center og hør nærmere.

Samarbejdet med Ældre Sagen omfatter også varmepumpe uden alt besværet, hvor Panasonic også tilbyder 5% rabat til Ældre Sagens medlemmer, hvis du vælger en Luft-til-luft varmepumpe med en All Inclusive løsning. Læs mere på Panasonics hjemmeside

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
 • Find butik nær dig
 • Besøg eller kontakt din lokale butik og oplys at du er medlem af Ældre Sagen.

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud