Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Panasonic 48” OLED TV med All Inclusive PLUS

Køb et Panasonic TX-48MZ800, som er et lækkert 48 tommer OLED TV med indbygget Google TV. Med i prisen er 5 års garanti og All Inclusive PLUS, der indeholder levering, tilslutning og opsætning af TV hjemme hos dig. Få 5% Ældre Sagen rabat.

Samarbejdspartner

Panasonic Center

Medlemspris

11.399 kr.  for et Panasonic TX-48MZ800, som er et lækkert 48” OLED TV. De 5% rabat er fratrukket medlemsprisen.

Tilbuddet

Tilbuddet gælder i Panasonics normale handelsområde. Ekstra opgaver som f.eks. ekstra kabler, kabeltræk, kabelskjuler osv. afregnes særskilt.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Find vej

Flere steder

Vis adresser

48 tommer OLED TV i 4K opløsning med indbygget Google TV

Panasonic Center kæden har i mange år samarbejdet med Ældre Sagen. Panasonic tilbyder en rabat på 5% på det de kalder "All Inclusive PLUS" ved fremvisning af Ældre Sagen medlemskort.

Det gælder på dit nye TV, hvor de sørger for levering, installation og hele 5 års produktgaranti. Alle kædens butikker tilbyder "All Inclusive" på dit nye TV. 

Panasonic TX-48MZ800

Dette er et lækkert 48” OLED TV i 4K opløsning med indbygget Google TV. Med i prisen er All Inclusive PLUS, der indeholder levering, tilslutning og 5 års produktgaranti. (Se mere om All Inclusive nederst på siden). Læs mere om funktionerne i TX-48MZ800 her:

Enestående OLED-billeder for en fantastisk oplevelse i biografkvalitet

  • 4K OLED TV'er har individuelt oplyste celler for at skabe naturlige farver og høj kontrast – hvor sort virkelig er sort. 4K Color Engine Pro finjusterer farvenøjagtighed, kontrast og klarhed, så du får en fantastisk billedkvalitet. Nyd den biograflignende billedydeevne på næste niveau.

     

     

 

Hvordan kan medlemmet benytte sig af tilbuddet?

  • Besøg eller kontakt din lokale butik og oplys at du er medlem af Ældre Sagen. Så får du 5% rabat på vores normale All Inclusive PLUS priser. Rabatten kan anvendes på alle vores Panasonic TV-modeller.

Se det, du elsker. Betjen det med din stemme.

Dit TV er mere nyttigt end nogensinde før. Brug din stemme til at finde film, streame apps, afspille musik og betjene TV'et. Bed Google om at finde en bestemt titel, søge efter genre eller få personlige anbefalinger. Du kan endda få svar som f.eks. sportsresultater, betjene smarte enheder til hjemmet og meget mere. Tryk på Google Assistent-knappen på fjernbetjeningen for at komme i gang.
Avanceret billed- og lydkvalitet

Med ultraklare farver, skarpere kontraster og fyldigere detaljer giver Dolby Vision® og HDR10+ dig en fortryllende billedkvalitet. Filmmaker-tilstand indstiller filmens farvepalet, kontrast, billedformat og billedhastighed, som instruktøren havde tænkt sig. Et godt billede er en ting, men det er så meget mere spændende, når du tilføjer en medrivende lyd.
Praktisk Bluetooth-forbindelse

Vores MZ800-serie er udstyret med Bluetooth®, som giver dig mulighed for trådløst at parre dit tv med enhver lydenhed, der understøtter Bluetooth, f.eks. soundbars, hovedtelefoner eller højttalere, og dermed forbedre din lydoplevelse endnu mere.
Smukt design uden ramme

Dette TV kombinerer ikke blot smarthed med høje standarder for billed- og lydkvalitet, det er også noget for øjnene med det smukke design uden ramme: Et perfekt midtpunkt i enhver stue.

Omsat til praksis betyder TV med All Inclusive PLUS, at butikken:

  • leverer dit TV
  • sætter det op på den medfølgende fod
  • sørger for alle tilslutninger, også til antennen
  • indstiller kanalerne
  • vejleder dig i at bruge dit nye TV, så du får det optimale udbytte af apparatet
  • rydder op, befrier dig for emballagen og giver hele 5 års produktgaranti. Nemmere og mere problemfrit kan det næppe blive!
  • Panasonic Centrene kan også tilbyde finansiering

Butikkerne er garant for professionel rådgivning samt sikkerhed for levering og installation. Kom ned i dit lokale Panasonic Center og hør nærmere.

Samarbejdet med Ældre Sagen omfatter også varmepumpe uden alt besværet, hvor Panasonic også tilbyder 5% rabat til Ældre Sagens medlemmer, hvis du vælger en Luft-til-luft varmepumpe med en All Inclusive løsning. Læs mere på Panasonics hjemmeside







Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Find butik nær dig
  • Besøg eller kontakt din lokale butik og oplys at du er medlem af Ældre Sagen.

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud