Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Panasonic 43” LED TV med All Inclusive PLUS

Køb et Panasonic 43” LED TV med All Inclusive PLUS, som er et prisstærkt 43 tommer LED TV i 4K opløsning. Med i prisen er Panasonic All Inclusive PLUS, der indeholder levering, tilslutning og 5 års produktgaranti. Få 5% Ældre Sagen rabat.

Samarbejdspartner

Panasonic Center

Medlemspris

4.749 kr. for et Panasonic TX-43MX600, som er et prisstærkt 43” LED TV i 4K opløsning. De 5% rabat er fratrukket medlemsprisen.
 

Tilbuddet

Tilbuddet gælder i Panasonics normale handelsområde. Ekstra opgaver som f.eks. ekstra kabler, kabeltræk, kabelskjuler osv. afregnes særskilt.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. 

Find vej

Flere steder

Vis adresser

LED TV i 4K opløsning

Panasonic Center kæden har i mange år samarbejdet med Ældre Sagen. Panasonic tilbyder en rabat på 5% på det de kalder "All Inclusive PLUS" ved fremvisning af Ældre Sagen medlemskort.
Det gælder på dit nye TV, hvor de sørger for levering, installation og hele 5 års produktgaranti. Alle kædens butikker tilbyder "All Inclusive" på dit nye TV. Find butik nær dig her 

Panasonic TX-43MX600

Dette er et prisstærkt 43” LED TV i 4K opløsning. Med i prisen er All Inclusive PLUS, der indeholder levering, tilslutning og 5 års produktgaranti. (Se mere om All Inclusive nederst på siden).
Læs mere om funktionerne i TX-43MX600 her:

4K HDR-billedydeevne

  • Dolby Vision, HDR10 og HLG – flere livagtige farver, højere kontrast og lysstyrke. 
  • USB Media Player
    Med USB Media Player bestemmer du, hvad der skal afspilles på tv’et. Tilslut blot et USB-drev til stikket for at få adgang til det personlige indhold, der er gemt på USB: spil, musik, videoer eller fotos. 
  • Træd ind i historien med Dolby Atmos
    Oplev Dolby-forskellen – en førsteklasses underholdningsoplevelse, der hjælper dig med at føle en dybere forbindelse til de film, udsendelser, musik, sport og spil, du elsker. Hør, hvad du er gået glip af med en medrivende oplevelse, som ingen anden har. Når du først har oplevet det i Dolby, vil du ikke have det på nogen anden måde.
  • Fungerer med Google Home
    Tænd for dit MX600 ved hjælp af stemmen uden brug af fjernbetjeningen – spørg bare Google. Du skal blot bruge en Google-enhed eller smartphone for at kunne konfigurere det korrekt.

Omsat til praksis betyder TV med All Inclusive PLUS, at butikken:

  • leverer dit TV
  • sætter det op på den medfølgende fod
  • sørger for alle tilslutninger, også til antennen
  • indstiller kanalerne
  • vejleder dig i at bruge dit nye TV, så du får det optimale udbytte af apparatet
  • rydder op, befrier dig for emballagen og giver hele 5 års produktgaranti. Nemmere og mere problemfrit kan det næppe blive!
  • Panasonic Centrene kan også tilbyde finansiering

Butikkerne er garant for professionel rådgivning samt sikkerhed for levering og installation. Kom ned i dit lokale Panasonic Center og hør nærmere.
Samarbejdet med Ældre Sagen omfatter også varmepumpe uden alt besværet, hvor Panasonic Center også tilbyder 5% rabat til Ældre Sagens medlemmer, hvis du vælger en Luft-til-luft varmepumpe med en All Inclusive løsning.

Læs mere på Panasonics hjemmeside 

 

 

 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Find butik nær dig
  • Besøg eller kontakt din lokale butik og oplys at du er medlem af Ældre Sagen.

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud