Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rabat på bæredygtige smykker fra PureLeaf

PureLeaf er håndlavede smykker af naturens unikke designs. Smykker fra PureLeaf er små unikke kunstværker.

Samarbejdspartner

PureLeaf

Rabat

Få 15% rabat på alle varer, dog ikke i forvejen nedsatte varer.

Fragt

Der er fri fragt på alle ordre til pakkeshop på deres webshop og 14 dages returret. Returnering til webshoppen koster 39 kr.

Bemærk

Opnå yderligere 2% oven i kampagneprocenten, når PureLeaf selv kører kampagner som overgår de faste 15%. Gælder kun på deres egen webshop.

Vis på kort

Flere steder + Online
Vis adresse på kort

PureLeaf er håndlavede smykker af naturens unikke designs

Smykker fra PureLeaf er små unikke kunstværker. De fremstiller håndlavede designsmykker af høj kvalitet fremstillet af ægte blade og belagt med 18 karat guld. Organisk materiale udvundet fra den brasilianske natur udgør grundlaget for smykkernes detaljerige og unikke design. Bladenes enestående detaljer er med til at give PureLeaf's håndlavede smykker deres elegante og feminine udtryk. Smykkerne er ligeledes forgyldt i hånden med det formål at kunne bevare bladenes unikke egenskaber, uden at det færdige smykke bliver skrøbeligt.

 

Fremstillingen af smykker tager hensyn til miljøet og det sociale ansvar

PureLeaf har med afsæt i en stærk bæredygtig profil sat skarpt fokus på det miljømæssige og sociale ansvar omkring produktionen af deres håndlavede smykker. Smykkerne fremstilles i Brasilien og alt organisk materiale oprinder derfra. Det sociale ansvar indgår idet, der bidrages til en udligning af landets indkomstfordeling, da lokale familier ansættes til at tage del i fremstillingsprocessen. 

 

IBAMA-certificering

Derudover anvender de genbrugsguld til fremstillingen af smykkerne, og der produceres ved hjælp af solenergi. Produktionen er desuden certificeret af IBAMA (Det Brasilianske Institut for Miljø og Vedvarende Naturressourcer).

 

Støt plantning af træer i Brasilien

PureLeaf støtter aktivt op om træplantning i Brasilien. De planter et nyt træ i Brasilien for ethvert køb af produkter i deres fysiske butikker eller på webshoppen. Er dit køb af smykker en gave, har du mulighed for at dedikere træplantningen til modtageren.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Benyt rabatkoden Guldrabat
  • Shop online på pureleaf.dk
  • For fysiske butikker, se hvor på "Vis tilbud på kort"
  • Oplys at du er medlem af Ældre Sagen og fremvis dit medlemskort

Kontaktoplysninger

Telefon: 33333333
E-mail: mail@pureleaf.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem