Bæredygtige smykker fra PureLeaf

Rabat

15%

Tilbuddet

Tilbuddet gælder på alle varer, dog ikke i forvejen nedsatte varer.

Fragt

Der er fri fragt på alle ordre til pakkeshop på deres webshop og 14 dages returret. Returnering til webshoppen koster 39 kr.

Bemærk

Opnå yderligere 2% oven i kampagneprocenten, når PureLeaf selv kører kampagner som overgår de faste 15%. Gælder kun på deres egen webshop.

Samarbejdspartner

PureLeaf
Flere steder + Online

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

PureLeaf
Tlf.: 60 13 13 36
E-mail: mail@pureleaf.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Sådan gør du:

Hvis du vil handle i en af de fysiske butikker skal du fremvise et gyldig medlemskort for at få rabatten.

Hvis du vil handle i webshoppen:

Klik ind her: http://purelaf.dk/shop/ og benyt rabatkoden: Guldrabat

Find butik nær dig:

Marcussen Smykker og Ure, Ringstedgade 3, 4700 Næstved.

Marcussen Smykker og Ure, Rådhusvej 3, 2920 Charlottenlund.

Helene Muff Smykker og Ure, Vestergade 21, 3200 Helsinge.

Creative Mind, Nørregade 16, 4100 Ringsted.

Særlig, Valby Langgade 88, 2500 Valby.

PureLeaf er håndlavede smykker af naturens unikke designs

Smykker fra PureLeaf er små unikke kunstværker. De fremstiller håndlavede designsmykker af høj kvalitet fremstillet af ægte blade og belagt med 18 karat guld. Organisk materiale udvundet fra den brasilianske natur udgør grundlaget for smykkernes detaljerige og unikke design. Bladenes enestående detaljer er med til at give PureLeaf's håndlavede smykker deres elegante og feminine udtryk. Smykkerne er ligeledes forgyldt i hånden med det formål at kunne bevare bladenes unikke egenskaber, uden at det færdige smykke bliver skrøbeligt.

Fremstillingen af smykker tager hensyn til miljøet og det sociale ansvar

PureLeaf har med afsæt i en stærk bæredygtig profil sat skarpt fokus på det miljømæssige og sociale ansvar omkring produktionen af deres håndlavede smykker. Smykkerne fremstilles i Brasilien og alt organisk materiale oprinder derfra. Det sociale ansvar indgår idet, der bidrages til en udligning af landets indkomstfordeling, da lokale familier ansættes til at tage del i fremstillingsprocessen. 

IBAMA-certificering

Derudover anvender de genbrugsguld til fremstillingen af smykkerne, og der produceres ved hjælp af solenergi. Produktionen er desuden certificeret af IBAMA (Det Brasilianske Institut for Miljø og Vedvarende Naturressourcer).

Støt plantning af træer i Brasilien

PureLeaf støtter aktivt op om træplantning i Brasilien. De planter et nyt træ i Brasilien for ethvert køb af produkter i deres fysiske butikker eller på www.pureleaf.dk. Er dit køb af smykker en gave, har du mulighed for at dedikere træplantningen til modtageren.