Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Selskab i en af Tholstrups 9 restauranter

Skal du fejre en rund fødselsdag, samle familien eller er I blot mere end 9 venner der skal samles, så har du mulighed for at få 10% rabat på selskabsmenuen på en af Tholstrups 9 restauranter.

Samarbejdspartner

Tholstrups Restauranter

Rabat

Få 10% på alle selskaber, møder og events for min. 9 personer på alle Tholstrups 9 restauranter. Rabatten gælder på maden og ikke drikkevarer.

Drikkevarer

Fra priser på sodavand 40 kr. pr. stk. og fra priser på et glas vin er 75 kr. pr. glas eller fra 300 kr. pr. flaske. Filtreret vand med/uden brus ad libitum er inkl. ved bestilling af en 3-retters selskabsmenu.

Tilbuddet

Gælder alle ugens dage.

Vis på kort

Flere steder
Vis adresse på kort

Tholstrup tilbyder ni unikke lokationer i indre København til både selskaber, møder & events. 

Alle de ni lokationer tilbyder lokaler med sjæl og charme,  historiske vingesus og unikke madoplevelser. De danner rammen om alt fra små til større selskaber.

Alle selskabslokaler kan sættes op efter behov og ønsker, og er super egnet til alle typer af selskaber/møde & events såsom bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, barnedåb og div. anledninger/fejringer eller hel- 0g halvdags møder.

Pauserne kan tilbringes på lokationernes terrasser, hvor der er både sol og udsigt over charmerende Nyhavn eller Gråbrødretorv, tæt på både metro og S-tog.  Rabatten gælder på alle selskabsmenuer der findes på hjemmesiden  www.tholstrup.dk

Alle selskabslokaler kan sættes op efter behov og ønsker og er super egnet til alle typer af selskaber/events såsom bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, barnedåb og div. anledninger/fejringer. 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 33 30 07 40

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem