Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Få rabat på olie og additiver

Alle produkter i sortimentet hos Weboil.dk er af højeste kvalitet, og direkte importeret fra producenten, så du kan gøre den bedste handel, hvad enten du skal bruge olie til din bil, båd, MC, plæneklipper, lift og meget mere.

Samarbejdspartner

Weboil

Rabat

Få 7% rabat på ikke allerede nedsatte varer.

Levering

Fragten beregnes ud fra varens pris, og der er dag til dag levering.

Afhentning hos Weboil

Efter aftale kan du også afhente dine varer hos Weboil i Silkeborg

Rabat på olie, filter, pærer, additiver og bilplejeprodukter

På Weboil.dk finder du en lang række olie og bilpleje produkter. Gennem samarbejdet med Ældre Sagen, kan du få 7% rabat på alle varer i webshoppen*. Webshoppen er Danmarks billigste olie webshop, og du er derfor sikker på at gøre den bedste handel, hvad enten du skal bruge olie til din bil, båd, MC, plæneklipper, lift og meget mere.

Råd og vejledning

Søren hos Weboil.dk har 35 års erfaring, og kan rådgive i alle typer olier, additiver og bilpleje produkter. Skulle du have brug for råd, og vejledning kan du altid ringe eller skrive til Søren og få den hjælp du skal bruge. 

Der er mange penge at spare ved at vedligeholde din bil selv, og det er ikke så svært som man skulle tro. Webshops repræsentere et billigt alternativ til autoværkstedet, smeden, bådforretningen mv. Med dag til dag levering er du sikker på at have dine varer så snart du skal bruge dem.

* Gælder ikke på allerede nedsatte varer i webshoppen.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Anvend rabatkode weboil og bestil på www.weboil.dk
  • Bestil via e-mail mail@industrikemi.dk og oplys: Navn, leveringsadresse, mobil nr., e-mail adresse samt at du er medlem af Ældre Sagen

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 81 81 43
E-mail: mail@industrikemi.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem