Besøg Kronborg Slot

Medlemspris

Fra 76 kr. pr. person i perioden fra September - maj. For perioden juni - august er entréprisen 116 kr. pr. person.

Rabat

20% rabat på entreprisen, rabatten er fratrukket medlemsprisen. Tilbuddet gælder for kortholder, ved familiemedlemskab begge navne på kortet.

Samarbejdspartner

Kronborg Slot
Helsingør

Vis tilbud på kort

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Kronborg Slot
Kronborg 2 C, 3000 Helsingør
Tlf.: 49 21 30 78
E-mail: kronborg@natmus.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Køb billetter

Billetter til Kronborg Slot købes på stedet. 

Vis dit gyldige medlemskort enten dit fysiske kort eller elektronisk i appen, for at få rabatten når du køber billetter.

HIGHLIGHTS PÅ KRONBORG SLOT

I de danske skoleferier er der børneaktiviteter med historiske omvisninger i børnehøjde. I højsæsonen flytter Hamlet ind på slottet. Se aktiviteter og priser på kronborg.dk.

OMVISNINGER

Mød slottets hovedpersoner på daglige omvisninger. For aktuelle omvisninger se kronborg.dk. Det er muligt at bestille gruppeomvisninger på tlf. 49 21 30 78 eller kronborg.dk.

KRONBORG SLOT

Kronborg blev bygget i slutningen af 1500-tallet for at imponere Europas store fyrstehuse. Slottets fæstninger, de moderne kanoner og forsvarsværket jog en skræk i livet på fjenderne og de tusindvis af sømænd, som sejlede forbi slottet ved Øresund. Men Kronborg tryllebandt også hoffolk og rejsende med sin skønhed. Slottets spir strakte sig mod himlen, kobbertaget funklede og kunstfærdige udsmykninger sprang ud af slottets sandstensmure. 

DEN SOVENDE SAGNHELT HOLGER DANSKE

Hele året kan gæsterne møde Danmarks sagnhelt Holger Danske. Han sover tungt i de underjordiske gange, Kasematterne, med armene hvilende på sit sværd. Han vågner brat, hvis Danmark kommer i fare.

HAMLET PÅ KRONBORG

Fra juni til august flytter Hamlet, hans venner og fjender ind i slottets sale. I disse måneder er Kronborg som en levende kulisse for Shakespeares verdenskendte fortælling om Hamlet. Hamlet grubler på sit værelse. Ophelia løber rundt i salene og leder efter ham. I Kasematterne spøger Hamlets far. Publikum vandrer bogstaveligt talt rundt i dramaet og løber ind i karakterne, der hele tiden er på slottet.

EFTERÅRSFERIEN PÅ SLOTTET

Tag børnene med på en rejse tilbage til renæssancen i efterårsferien på Kronborg Slot. Her kan I møde spændende figurer fra fortiden, som havde deres daglige gang på slottet. Hver dag har vi særomvisninger og spændende aktiviteter, historiefortællinger, skuespillere og en bragende kanonsalut. Stemningen vil heller ikke være komplet uden musik, og vores trompeterer står klar i tårnet. 

DANMARKS HYGGELIGSTE JULEMARKED

I december er kongernes juleslot rammen om et af Danmarks største julemarkeder med kvalitetsvarer og familiehygge, juleeventyr, teater, gløgg og æbleskiver. Lysene stråler på juletræerne, der dufter af friskfældet gran og nybagte æbleskiver. Man kan gøre alle sine juleindkøb på én gang i slottets mægtige rammer. Boderne tilbyder designvarer, tøj, smykker, legetøj, boligartikler, brugskunst, delikatesser til julebordet, juledekorationer og meget mere.