Besøg Hempel Glasmuseum

Medlemspris

50 kr. pr. person. Tilbuddet gælder for kortholder, ved familiemedlemskab for begge personer skrevet på kortet.

Rabat

10 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Samarbejdspartner

Hempel Glasmuseum

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Info om partner

Hempel Glasmuseum
Annebjerg Stræde 2, 4500 Nykøbing Sjælland
Tlf.: 59 91 38 00
E-mail: bj@hempelglasmuseum.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Billetter

Købes ved indgangen, vis dit gyldige Ældre Sagen medlemskort.

På Hempel Glasmuseum er der oplevelser for hele familien. Der er noget at se på, man kan blive klogere og overrasket, og så er der plads til afslapning, gåture og nydelse.

Besøg Hempel Glasmuseum

Hempel Glasmuseum er et dejligt udflugtsmål for hele familien og ud over museet finder du også både museumsbutik og restaurant. 
Museet er grundlagt i 1964 af den fremsynede industrimand J. C. Hempel (1894-1986), stifteren af den verdenskendte virksomhed HEMPEL, der er en ledende international leverandør af malingsprodukter.

Samlingerne er Nordens største i privateje, med glas og glaskunst fra antikken til nutiden. Den omfatter også Peter F. Heerings samling af glas fra gamle danske glasværker og Lemvigh-Müllers samling af dekoreret porcelæn.

Kunsthåndværk fra Bornholm – nye tendenser

Bornholm og kunsthåndværk hører uløseligt sammen. Man møder åbne værksteder, atelierer og udstillingssteder overalt på øen, og både brugsdesign og de mere kunstnerisk eksperimenterende udtryk trives fint side om side. I alt 11 keramikere, glas-, træ- og smykkekunstnere deltager på udstillingen, der præsenterer det bedste af det bedste aktuelle kunsthåndværk fra Bornholm.

Besøg hjemmeside og facebook og læs om museets samlinger af antikke, historiske og moderne glas, familieværksteder, workshops, koncerter, foredrag, rundvisninger, museumsbutik og café.