Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Happy Hiking - Luksus vandresokker i mohair

Har du også opdaget glæden ved at vandre, men mangler de helt rigtige vandresokker? Undgå vabler når du vandrer, med et par mohairvandresokker i luksuskvalitet fra Happyhiking.dk.

Samarbejdspartner

happyhiking.dk

Rabat

10% på alle varer ekskl. fragt.

Fragt

45 kr. Sendes med GLS.

Produkterne

Sokkerne fås i 22 smukke farver i størrelse 32-48.

Tilbuddet
Gælder på alle varer, også i forvejen nedsatte varer.

Lækre strømper fra Happy Hiking

Manden bag Happy Hiking, Jerry Graham, er selv en ivrig vandrer og fandt frem til Corrymoor Farm, da han ledte efter de bedste sokker til sine egne vandreture. Jerry har nu bl.a. gennemført den 800 km lange, Camino de Santiago, gennem Spanien, med Corrymoor sokkerne på fødderne.

Egenskaber

Mohairulden giver sokkerne nogle helt specielle egenskaber. De er varme om vinteren og kølige om sommeren, og de er naturligt sved- og lugtfri. De er komfortable og slidstærke og kan maskinvaskes. Derudover er de allergivenlige og kradser ikke.

Bæredygtighed

Corrymoor Farm er et lille familie drevet økologisk landbrug, som har fremstillet vandresokker af mohairulden fra angorageder siden 1988. Corrymoor Farm opdrætter gederne for bæredygtigt landbrug og har stort fokus på, at deres dyr har det godt.

Når du skal slappe af i sofaen

Sokkerne kan naturligvis også bruges til andre formål. Hvis du f.eks. skal en tur i haven eller måske blot trænger til et par bløde uldsokker, når du slapper af foran fjernsynet. Corrymoor Camino sokkerne kan købes på Happyhiking.dk

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 25 47 06 17
E-mail: smile@happyhiking.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud