Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

LEGOLAND® - tag børn og børnebørn med til en sjov dag

Tag hele familien med på nye eventyr i LEGOLAND®. Du kan købe op til 6 billetter med 15% rabat.

Samarbejdspartner

LEGOLAND®

Rabat

Få 15% på onlineprisen på en 1-dagsbillet til LEGOLAND. Køb din billet online eller vis dit medlemskort i billetlugen i LEGOLAND.

Bemærk

Billetten kan ikke refunderes eller ombyttes, og ej kombineres med andre kampagner.

Tilbuddet

Tilbuddet gælder i hele åbningsperioden 2024.

Find vej

LEGOLAND®

Nordmarksvej 9

7190 Billund

Få rabat i LEGOLAND®

Vil du gerne have rabat i LEGOLAND® er det heldigvis nemt, når du er medlem af Ældre Sagen. I kan købe op til 6 billetter med rabat på dagsprisen, og du kan både købe billetter online og ved indgangen og sikre dig rabat.

Du har nu også mulighed for at udvide besøget i LEGOLAND og overnatte sammen med dine børn eller børnebørn.

Læs mere om rabat på overnatning her

I LEGOLAND® venter vilde forlystelser og masser af fantasifuld LEGO® leg!

Prøv tre awesome forlystelser i THE LEGO MOVIE™ World, mærk suset gennem kongeborgen i Dragen, flyv højt til vejrs i Flying Eagle og tag på motormagiske eventyr i LEGO Ferrari Build & Race.

LEGO DUPLO® PEPPA PIG Playground

Glæd dig til at prøve årets helt store nyhed – LEGO DUPLO® PEPPA PIG Playground, der er det første sted i verden, hvor Gurlis velkendte univers smelter sammen med LEGO DUPLO serien i et helt nyt legeområde. Der er masser af gode oplevelser i vente: Mød Gurli og Gustav på deres dukketeaterscene, udforsk Gurlis træhytte, eller hop ombord i Bedstefar Gris’ båd? – bare rolig, du kan ikke falde i vandet! Besøg det nye område i LEGOLAND og slå dig løs i Gurli Gris’ verden.

20 millioner LEGO klodser

Styr mod LEGOLAND, og tag på en magisk og mavekildrende rejse. Sving forbi Miniland, der er bygget af mere end 20 millioner LEGO klodser, og besøg 10 andre eventyrlige temalande. Spot spektakulære LEGO modeller på turen, og gør stop ved mere end 50 snurrende, hoppende og hæsblæsende forlystelser for hele familien. Oplev et år fyldt med fantastiske events som forårets LEGO NINJAGO® event, en sommer fyldt med LEGO Friends og det fantastiske borgshow, en monsteruhyggelig Halloween i oktober og en eventyrlig jul i LEGOLAND hele december!

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Køb billetter til Legoland
  • Har du ikke mulighed for at købe billetter online, kan du købe dem ved indgangen mod fremvisning af dit gyldige Ældre Sagen medlemskort.
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 79 50 17 17
E-mail: Info@legoland.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud