Besøg LEGOLAND® 2021

Rabat

99 kr. pr. person. Du kan købe op til 6 billetter med rabat. Rabatten gives på normalprisen som er 399 kr. og kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabataftaler.

Billetterne

Billetterne kan både købes i billetlugen hos LEGOLAND eller online. Klik på "Bestil billetter" indtast din Ældre Sagens medlemsnummer og få adgang til bestillingslinket.

Parken åbner

LEGOLAND åbner igen d. 27. marts tom. d. 28. november 2021.

Bemærk

Grundet Corona restriktioner beder vi dig om at holde dig orienteret på LEGOLANDS hjemmeside i forhold til Corona test m.m. før ankomst.

Samarbejdspartner

LEGOLAND®
Billund

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

LEGOLAND®
Nordmarksvej 9, 7190 Billund
Tlf.: 79 50 17 17
E-mail: Info@legoland.dk
Åbningstider  

Se åbningstider og events på

www.LEGOLAND.dk

 

Køb billetter

Hent dit bestillingslink ved at indtaste dit medlemsnummer nedenfor og klik ok. 

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

I LEGOLAND® er alt awesome for små og store mesterbyggere! Oplev årets nyhed, THE LEGO® MOVIE™ World, hvor Emmet og Lucy hiver dig med på en nervepirrende mission i en verden uden regler og uglade idéer.

Sæt dig til rette i Emmets sofa, og bliv suget ind i THE LEGO MOVIE World universet med alle sanser, når du svæver foran et gigantisk lærred i Skandinaviens første forlystelse af sin slags i Emmet’s Flying Adventure - Masters of Flight. Bekæmp LEGO® DUPLO® invasionen i den interaktive forlystelse Apocalypseburg Sky Battle, når du bliver hejst 14 meter op i luften i dit eget fly, hvor du kan flyve på hovedet, lave loops og dreje 360 grader rundt.

Mærk suset i maven i det regnbuefarvede tårn, Unikitty’s Disco Drop, hvor Unikitty’s ansigtsudtryk og humør hurtigt ændrer sig fra glæde og vrede til søsyge, når du bevæger dig op og ned i forlystelsen. Du kan også lege i det store rumskib, Benny’s Playship, der er udformet som én stor legeplads med legetårn og sjove rutsjebaner.

Få den ultimative oplevelse i LEGOLAND i rutsjebanerne Flying Eagle, Dragen og X-treme Racers, der får dig til at hvine af grin. Udfordr ninjaerne i LEGO® NINJAGO® The Ride, udforsk LEGOLAND fra oven i LEGOTOP®, eller se verdenskendte bygninger og steder skabt af LEGO® klodser i det hyggelige Miniland.

Emmet, Lucy og alle mesterbyggerne venter på dig i LEGOLAND.