Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Campingudstyr og serviceydelser hos LE Camping

Tilbud hos LE Camping i Frederikshavn, her finder du alt i campingvogne og udstyr. Som medlem af Ældre Sagen får du 7% rabat på alt udstyr og serviceydelser.

Samarbejdspartner

LE Camping

Rabat

7% på alt udstyr og serviceydelser.

Bemærk

Tilbuddet gælder ikke på nedsatte priser og kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbuddet gælder ikke på køb af campingvogn.

Tilbuddet

Gælder i den fysiske butik.

Service

Serviceydelser (værkstedsarbejde) bestilles i forvejen. Du skal oplyse dit gyldig Ældre Sagen medlemsnummer ved tidsbestilling.

Find vej

LE Camping

Industrivej 13-15

9900 Frederikshavn

LE Camping i Frederikshavn

LE Camping er én af Nordjyllands ældste butikker – forretning fejrede i 2011 50 års jubilæum. De forhandler Hobby, Fendt og Dethleffs og Danmarks flotteste brugte vogne. Samtidig har de en kæmpe udstyrsbutik med alt til campinglivet – alt i møbler, telte og andet tilbehør – alt i topkvalitet fra de bedste leverandører. Når du besøger LE Camping er der altid kaffe på kanden og tid til en god campingsnak så velkommen hos LE Camping.

Værkstedet hos LE Camping

Har du været uheldig og fået en skade hjælper LE Camping med kontakten til dit forsikringsselskab og udbedring af skaden. De reparerer alle vognmærker og samarbejder med alle forsikringsselskaber. 

Her kan du få lavet alle former for vedligeholdelse af din campingvogn eller autocamper som f.eks. gastest, fugttest, bremseeftersyn, udskiftning af dæk og meget andet samt reparation af trailere.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Har du spørgsmål kan du kontakt LE Camping for bestilling af serviceydelse på tlf. eller e-mail.

Kontaktoplysninger

Telefon: 98 47 91 11
E-mail: info@le-camping.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud