Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Bornholm Spirits - Rabat på snaps og spiritus

Hos Bornholm Spirits brænder de for, at skabe unikke og velsmagende produkter såsom snaps, Akvavit, Vodka og andre former for spiritus. Køb dem med rabat som medlem af Ældre Sagen.

Samarbejdspartner

Bornholm-Spirits

Rabat

15% på alle produkter på deres webshop.

Fragt

Fri fragt ved køb over 500 kr. For køb under under 500 kr. koster leveringen 59 kr.
 
Du får dine varer leveret med GLS til en pakkeshop, som du selv vælger i forbindelse med bestilling af dine varer.

Bornholm Spirits - unikke, økologiske og velsmagende produkter fra Bornholm.

Det hele startede for 6 år siden med en økologisk chili snaps og i 2021 overtog de produktionen og fabrikken på Bornholm og det har været en fantastisk rejse. I dag har de over 30 økologiske kvalitets produkter i porteføljen.

Hos Bornholm Spirits brænder de for, at skabe unikke og velsmagende produkter såsom snaps, Akvavit, Vodka og andre former for spiritus.

De stræber efter at gentænke begrebet snaps, samtidig med at de stolte traditioner holdes i hævd. De hylder mangfoldigheden i de skønne nordiske ingredienser gennem kvalitetsspiritus, som er en fryd for øjet såvel som for ganen. De tager udgangspunkt i det positive og elsker at stimulere og inspirere andre mennesker.

Snaps, Akvavit, Vodka, Bitter og andre spiritusser produceres med kærlighed, nysgerrighed og dedikation på baggrund af gode råvarer, økologi og superblødt, krystalklart bornholmsk vand, som har lagret på mineralholdig klippegrund i milliarder af år, hvilket er med til at give spiritussen en endnu mere afbalanceret smag.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 56 12 56
E-mail: info@bornholmspirits.com

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud