Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Køb blomster hos Abella eller Aarstidens blomster

Abella og Aarstidens Blomster er medlem af Euroflorist og bringer ud på det meste af Sjælland fra egen forretning, og kan levere til hele Danmark via Euroflorist. Få 11% Ældre Sagen rabat.

Samarbejdspartner

Aarstidens Blomster

Rabat

11% på alle varer. Rabatten gælder ikke tilbudsvarer.

Udbringning

Minimumskøb ved forsendelse er 175 kr. Levering i hele Danmark for kun 79 kr. pr. buket. Aarstidens Blomster tilbyder levering i hele Danmark via deres samarbejdspartnere og leverer fra egen forretning til det meste af Sjælland.

Rabatkode

Når du bestiller blomster skal du bruge en rabatkode, se nedenfor.

Bemærk

Har du ikke har mulighed for at bestille online, er du velkommen til at kontakte Aarstidens Blomster telefonisk. Find nummeret nedenfor.

Find vej

Flere steder + Online

Vis adresser

Forkæl en du holder af - friske blomster

Hos Abella og Aarstidens Blomster byder de der hjertelig velkommen i deres eventyrlige blomsterværksted og forretning på Nørregade 7, 4030 Tune.

Du inviteres indenfor til en rundvisning - følg os på de sociale medier "Aarstidens Blomster" på Facebook og under navnet "Blomstrepusherinden" på Instagram - hvor du må finde oplevelser og inspiration til din næste gave eller blomster hilsen. 

Aarstidens Blomster går meget op i miljøet, og køber derfor danske varer så vidt det er muligt - fra lokale gartner,  og de får leveret de friskeste blomster direkte fra Holland 3-4 gange om ugen. 

De glæder sig meget at hjælpe med at sende en blomster hilsen, en gavekurv fx med øl, vine, champagne, crément, cognac, portvin, lakrids, chokolade æsker og meget mere, eller en smuk bårebuket til den sidste hilsen. 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 60 60 65 78
E-mail: Mette@aarstidens-blomster.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud