Oplev et forrygende show i Wallmans

Medlemspris

Fra 399 kr. pr. person.

Showet

Spiller fra 25. august 2018.

Rabat

10% pr. person.

tilbuddet

Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller bonus-ordninger og gælder ikke eksisterende bookinger. Tilbuddet gælder ikke fredage og lørdage i november og december.

Samarbejdspartner

Wallmans

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem?
- så meld dig ind her

Bestil billetter

Info om partner

Wallmans
Jernbanegade 8, 1608 København V
Tlf.: 33 16 37 00
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil billetter

Ring på tlf. 33 16 37 00, send en e-mail til wecare@wallmans.com eller book online.

Når du booker billetter skal du oplyse bookingkoden "ÆS" for at opnå rabatten. Ved booking online skal bookingkoden indtastes i et felt til sidst i forløbet, hvorefter rabatten bliver indløst. 

Klik her for at booke billetter

 

Forkæl dig selv og dine venner eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni.

Nyt show I Wallmans | URBAN NIGHTS

Er du klar til at forkæle dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen? Vi byder på en fantastisk aften, hvor en udsøgt 4-retters middag, topunderholdning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni.
Giv slip, når vi tager dig med på en spændende rutsjebanetur fyldt med enestående musikalske fortolkninger, forførende dans og fascinerende akrobatik!

En filmisk rejse

Showet Urban Nights skydes i gang af et helt særligt nummer, som tager dig med på en filmisk rejse ud i Københavns gader og stræder! Til sangen ”Come Alive” fra musicalfilmen The Greatest Showman vækkes hele byen – og ikke mindst Cirkusbygningen – til live!

Fra Adele’s køkken til togtur med sexede AC/DC

Glæd dig til en fantastisk hyldest til en af tidens største sangerinder, Adele, og senere en hæsblæsende togtur med rocklegenderne AC/DC.

West Side Story & Celebration

Du kan også se frem til en nyskabende fortolkning af musikalske højdepunkter fra musicalklassikeren West Side Story og til vores populære celebrationnummer. Denne sæson fejrer vi vores gæster med charmerende crooner-klassikere i ægte ”Rat Pack”-stil. 

Akrobatik i verdensklasse

Hold vejret, når tæppet går op for spektakulær akrobatik og artisteri! Oplev en jonglør i verdensklasse, en ekstremt stærk luftakrobat og en yndefuld cirkusartist, der sætter helt nye standarder for smidighed!

En finale med POP-POWER

URBAN NIGHTS kulminerer i en farverig popfinale, hvor store kvindelige artister som Ariana Grande, Katy Perry og P!nk forenes i en bragende fest, der samtidig bliver en forrygende start på natklubben.

Prisen inkluderer

  • 4-retters Wallmans menu (eller vegetar)
  • storslået Dinnershow
  • garderobe
  • efterfølgende natklub.