Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Beskyt din telefon med PanzerGlass™

Det er træls at få en ridse eller at mangle sit udstyr, hvis uheldet skulle være ude. Med PanzerGlass™ beskytter du din enhed og får 20% på produkterne

Samarbejdspartner

PanzerGlass™

Rabat

20% rabat på alle varer på webshoppen, køb beskyttelse til dine mobile enheder.

Fragt

Fri levering på alle ordre

Tilbuddet

Gælder på alle produkter

Har du en mobil, tablet eller et smart-ur? 

Det er træls at få en ridse eller at mangle sit udstyr, hvis uheldet skulle være ude. Derfor kan du med fordele tilføje beskyttelse af dit apparat - så er du ekstra godt stillet, og forlænger levetiden på dine apparater.

PanzerGlass™ producerer skærmbeskyttelse til IT-apparater, især til smartphones, men ligeledes til computere, tablets, elcykler, biler og digitale ure. Skærme på disse apparater er meget udsat og let kan blive ridset eller krakelere. Ved at montere en PanzerGlass™ skærmbeskytter afskærmer man i høj grad apparatet fra disse skader, og lader i stedet vores produkter tage fra.

PanzerGlass™ tilbyder også cases, så hele apparatet kan være beskyttet. PanzerGlass™ har desuden lavet en skærmrens, der holder skærme og briller fri fra snavs og fedt, samt dræber bakterier såsom corona-virus på overfladen. Den er uden parfume, ammoniak, alkohol og parabener, og er dermed mere mild ved telefonens skærm eller skærmbeskyttelse.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

E-mail: support@panzerglass.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud