Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Lej en feriebolig hos Novasol

Hos Novasol finder du ferieboliger i alle størrelser og prislejer. Som medlem af Ældre Sagen får du 8% rabat i højsæsonen og 10% rabat i lavsæsonen, når du lejer feriebolig eller sommerhus hos NOVASOL.

Samarbejdspartner

Novasol

Rabat

Få 8-10 % rabat på lejeprisen når du booker feriebolig hos NOVASOL. Du får 8% i højsæson og 10% lavsæson.

Oplys rabatkoden i bookingøjeblikket, eller får du ikke rabat. Du kan indgive rabatkoden i rabatfeltet når du har valgt betalingsmetode. 

Lavsæson:

Den 1.1 – 23.3
Den 30.3 – 22.6
Den 10.8 – 31.12 

Højsæson:

Den 23.3 – 30.3 
Den 22.6 – 10.8

Tilbuddet

Rabatten gælder hele året og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

 

Rabatten

Der kan kun opnås rabat, såfremt bookingen er foretaget hos NOVASOL/dansommer. Book dit ophold online.

 

Sommerhus i Danmark eller udlandet

Saml dem du holder af i et skønt sommerhus i Danmark eller i en luksusvilla med egen pool i sydens sol. En feriebolig er det perfekte valg, når flere generationer vil tilbringe tid sammen eller fejre højtider. Kan I rejse udenfor højsæsonen, er der ekstra penge at spare. 

Uanset om du drømmer om en dansk sommerhusidyl, badeferie i sydens sol, kulturel storbyferie, golfferie i Spanien eller en idyllisk hytte ved en svensk skovsø, finder du det hos NOVASOL. Derudover er der et udvalg af energisparehuse samt huse med ladestander til elbiler og huse med gratis annullering indtil 14 dage før ankomst.  

Top 5 destinationer

1 Danmark er stadig nr. 1 og specielt øerne er populære i Danmark. NOVASOL har mange gode sommerhuse på især Bornholm, der er populær som aldrig før men også Fanø er noget helt særligt. Så snart du triller af færgen mødes du af den første flok sæler, der ligger og soler sig på en sandbanke ud for havnen i Nordby.

Skal du feriere på Sjælland så er Marielyst også populært. Marielyst er uden tvivl den mest populære feriedestination på Falster. Den hyggelige badeby, der ligger ved en af Danmarks allerbedste strande, som strækker sig mere end 20 kilometer langs Falsters billedskønne kystlinje. 

Du kan også bestille både langtidsferie og miniferie i hele Europa, her hitter især Sverige , Spanien, Italien og Kroatien, der er danskernes favorit rejsemål.

Du får rabat på sommerhuse og ferieboliger hele året. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder kun nye bookinger.

Få inspiration til, når du lejer feriebolig i udlandet

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 42 44 24
E-mail: novasol@novasol.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud