Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Kolding Hotel Apartments - overnat med 25% rabat

Bo ved Slotssøen og Koldinghus i ferielejlighed – lige i hjertet af Kolding – tæt på natur og mange oplevelser. Ferielejlighederne har eget køkken, stue, badeværelse og separate soverum med plads op til 6 personer. Få 25% rabat på opholdet.

Samarbejdspartner

Kolding Hotel Apartments

Rabat

25% på overnatning i ferielejlighed i 2023 når du bestiller i marts.

Tilkøb

Tidlig ankomst fra kl. 13.00: 185 kr. pr. lejlighed.

Sen afrejse til kl. 12.00: 185 kr. pr. lejlighed.

Morgenmad: 139 kr. pr. person.

Bemærk

Opholdet kan annulleres indtil 14 dage før ankomst.

Andre muligheder

Kolding Hotel Apartments tilbyder også 20% rabat på Entrebilletter til Kongernes samling Koldinghus og Møbel og designmuseet Trapholt. Læs mere om udstillingerne nedenfor.

Vis på kort

Kolding
Vis adresse på kort

Kolding Hotel Apartments

Tjek ind og slap af hos Kolding Hotel Apartments. I bor i jeres egen designlejlighed i hjertet af Kolding. Kolding Hotel Apartments har Koldinghus og Slotssøbadet som naboer. 

Mange af lejlighederne har udsigt ud over Slotssøen, ligesom byens butikker og restauranter ligger i gåafstand. Kolding Hotel Apartments er et godt udgangspunkt for både oplevelser og ro.

Ferielejlighederne har eget køkken, stue, badeværelse og separate soverum med plads op til 6 personer.

Bliv inspireret til din næste ferie her

Videoen vises ikke, da cookies er fravalgt. Klik her for at tilvælge marketingscookies

 

Udstillinger på Kongernes Samling Kolding Hus

Flora Danica - permanent udstilling frem til 2030

En verden af overdådig porcelæn og storslåede fortællinger vil åbenbare sig, når Kongernes Samling for første gang udstiller deres store beholdning af det originale Flora Danica-stel i Bibliotekssalen på Koldinghus.

Flora Danica-stellet er verdens bedst bevarede pragtstel fra 1700-tallet, og så er det dansk. Det består af 1.530 intakte dele, hvor man i udstillingen kan se store dele af stellet på Koldinghus. Flora Danica-stellet er mere end bare utroligt smukt porcelæn, der afspejler den danske naturs planter i formatet 1:1-størrelse. Det er også et stel, som er knyttet til mange myter og historier.


Kongeskibet Dannebrog

Kongernes Samling inviterer fra den 3. februar besøgende på Koldinghus med ombord på Kongeskibet Dannebrog. Koldinghus’ 800 m2 store ruinsal på fire etager danner rammen om udstillingen, som formidler livet ombord for både kongefamilien og mandskabet.

Udstillingen er en nyopsætning og udvidelse af udstillingen ”KONGESKIBET DANNEBROG”, som kunne opleves på M/S Museet for Søfart i 2022.


 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem