Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Kolding Hotel Apartments - få rabat på din overnatning

Bo ved Slotssøen og Koldinghus i ferielejlighed – lige i hjertet af Kolding – tæt på natur og mange oplevelser. Ferielejlighederne har eget køkken, stue, badeværelse og separate soverum med plads op til 6 personer. Få 20% rabat på opholdet.

Samarbejdspartner

Kolding Hotel Apartments

Rabat

20% på overnatning i ferielejlighed.

Tilkøb

Tidlig ankomst fra kl. 13.00: 185 kr. pr. lejlighed.

Sen afrejse til kl. 12.00: 185 kr. pr. lejlighed.

Morgenmad: 125 kr. pr. person.

Bemærk

Opholdet kan annulleres indtil 14 dage før ankomst.

Andre muligheder

Kolding Hotel Apartments tilbyder også 20% rabat på Entrebilletter til Kongernes samling Koldinghus og Møbel og designmuseet Trapholt. Læs mere om udstillingerne nedenfor.

Vis på kort

Kolding
Vis tilbud på kort

Kolding Hotel Apartments

Tjek ind og slap af hos Kolding Hotel Apartments. I bor i jeres egen designlejlighed i hjertet af Kolding. Kolding Hotel Apartments har Koldinghus og Slotssøbadet som naboer. 

Mange af lejlighederne har udsigt ud over Slotssøen, ligesom byens butikker og restauranter ligger i gåafstand. Kolding Hotel Apartments er et godt udgangspunkt for både oplevelser og ro.

Ferielejlighederne har eget køkken, stue, badeværelse og separate soverum med plads op til 6 personer.

Kongernes Samling Koldinghus - Fra 7. oktober åbner Flora Danica udstillingen

En verden af vildskab og overdådig porcelæn åbenbarer sig, når Kongernes Samling for første gang udstiller det originale Flora Danica-stel i Bibliotekssalen på Koldinghus.

Flora Danica-stellet er verdens bedst bevarede pragtstel fra 1700-tallet, og så er det dansk. Det består af 1.530 intakte dele, hvor man i udstillingen kan se store dele af stellet på Koldinghus. Flora Danica-stellet er mere end bare utroligt smukt porcelæn, der afspejler den danske naturs planter i formatet 1:1-størrelse. Det er også et stel, som er knyttet til mange myter og historier.

Trapholt -  Fra den 24. september åbner CONNECT ME udstillingen

Udstillingen CONNECT ME fokuserer på vores relationer til og med verden. I en tid med klimakrise, voksende ulighed, utryghed og ensomhed er der behov for nye måder at forbindes på. Gennem udstillingens værker udforskes, hvordan relationer er med til  at definere, hvem vi er: Er jeg natur? Er jeg relationer? Er jeg teknologi?


Kreditering af billedet med Flora Danica - Fotograf Iben Kaufmann

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem