Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Sexlegetøj og hjælpemidler

Sinful.dk er en dansk erotisk webshop, hvor alle skal føle sig velkomne. Hos Sinful får du hjælp, bliver guidet og får din levering i diskrete pakker. Levering fra dag til dag.

Samarbejdspartner

Sinful

Rabat

20% rabat på Sinfuls egne mærker: Sinful, Obaie, Velve, Baseks, Nortie, Kaerlig, Mr. Membr og Willie City og 10% rabat på alt andet på webshoppen.

Fragt

Sinful har dag-til-dag levering i diskrete pakker, en fragtpris fra kun 25 kr. samt 365 dages fuld returret.

Bemærk

Rabatkoderne kan desværre ikke benyttes i samme ordre. Man skal derfor oprette to forskellige ordre, og benytte koderne adskilt. 

Sexlegetøj hos Sinful.dk

Sinful.dk er en danskejet erotisk webshop, der på en stilren og sober måde præsenterer de bedste erotiske produkter, der findes på markedet. Vores mål er, at hjælpe alle – uanset køn, alder og seksualitet – til at få endnu bedre sex med sexlegetøj.
Vi sælger et bredt udvalg af sexlegetøj og vores kundeservice rådgiver om alt fra valg af vibrator og sexet lingeri til glidecreme og sexlegetøj til mænd. 

Sexhjælpemidler

Der kan være mange ting der påvirker ens seksualitet igennem livet, bl.a. sygdom, medicin, alder og handicap. Hos Sinful har vi et stort sortiment af produkter, som kan hjælpe med at holde sexlivet igang, hvis man er udfordret på den ene eller anden måde. 
Søg på vores site eller ring og få en snak med vores professionelle kundeservice, som sidder klar til at guide dig til det helt rigtige produkt på tlf: 70 77 70 70. 

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 77 70 70

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem