Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Sexlegetøj og hjælpemidler

Få opfyldt dine behov. Uanset alder og udfordringer findes der produkter, som kan være behjælpelig med at opfylde dine behov. Hos Sinful har du mulighed fir at blive guidet til det rigtige produkt, som selvfølgelig bliver leveret fra dag til dag i diskrete pakker.

Samarbejdspartner

Sinful

Rabat

20% rabat på Sinfuls egne mærker: Sinful, Amaysin, Obaie, Ohhcean, Baseks, Nortie, Kaerlig, Mr. Membr og Willie City og 10% rabat på alt andet på webshoppen.

Fragt

Sinful har dag-til-dag levering i diskrete pakker, en fragtpris fra kun 25 kr. samt 365 dages fuld returret.

Bemærk

Rabatkoderne kan desværre ikke benyttes i samme ordre. Man skal derfor oprette to forskellige ordre, og benytte koderne adskilt. 

Sexhjælpemidler hos Sinful.dk

Hos Sinful drømmer de om at inspirere ALLE til et mere lystfyldt og legende sexliv. De har et stort udvalg af sexlegetøj til nydelsesfulde stunder for dig selv eller sammen med din partner.

De har allerede en hel guide her klar til dig, hvis du har brug for mere viden. Her kan du også finde produkter, der kan afhjælpe eller mindske nogle af de seksuelle udfordringer, der kan opstå i løbet af livet. Dem kalder de for sexhjælpemidler.
Du er altid velkommen til at ringe til deres professionelle kundeservice på telefon nr: 70 77 70 70, som sidder klar til at svare på spørgsmål eller guide dig til det rette produkt for dig.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 77 70 70

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud