Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Køkkenudstyr fra Zwilling

Find dit næste kvalitets køkkenudstyr hos ZWILLING. De har alt fra gryder til elektriske køkkenapparater, som blendere, brødristere og meget mere. Få 20% rabat på alle varer, gælder også på nedsatte varer.

Samarbejdspartner

ZWILLING

Rabat

20% rabat på alle varer, gælder også på nedsatte varer.

Tilbuddet

Gælder både online og i deres butik. Bemærk at rabatten også gælder på i forvejen nedsatte varer.

Fragt

Gratis levering på ordrer over 500 kr. Bemærk gratis retur. Leveringstid 3-4 hverdage.

Find vej

ZWILLING hovedbutik

Købmagergade 40, 1150 København K

1150 København K

Få 20% på alt fra ZWILLING - produkter i verdensklasse

ZWILLING er et tysk varemærke, der siden 1731 har produceret knive i allerhøjeste kvalitet. I dag tilbyder ZWILLING alt fra gryder til elektriske køkkenapparater, som blendere, brødristere og meget mere.

Hvis du anskaffer dig knive fra ZWILLING, er du sikret kvalitetsknive i verdensklasse. Find den kniv, du står og mangler i dit køkken og find ud af, hvorfor kokke er så vilde med disse knive, og hvordan madlavningen bare bliver meget sjovere, med den helt rigtige kniv.

Du vil ikke fortryde dit køb, når du opdager knivens fantastiske kvalitet og lange holdbarhed. Her kan det virkeligt betale sig at investere i ordentlig kvalitet – en kniv med mange års erfaring og en kvalitet langt ud over det sædvanlige. ZWILLING har nemlig eksisteret siden 1731 – det vil sige mere end 290 års erfaring. Derfor ved de med garanti en masse om håndværk, stål, skarphed og holdbarhed.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud