Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Kør selv-ferie i Danmark og udlandet med Happydays

Tag en pause fra hverdagen med kør-selv ferie i Danmark eller Europa. Som medlem af Ældre Sagen kan du altid finde kør-selv rejser med medlemsrabat fra Happydays. Tilbuddene opdateres løbende, så holde øje med siden, hvis du ikke vil gå glip af gode oplevelser til specialpris.

Samarbejdspartner

Happydays

Særtilbud

Udvalgte kør-selv rejser med Happydays til særpris for Ældre Sagens medlemmer.

Se alle aktuelle særtilbud under "Sådan får du tilbuddet" eller bliv inspireret af udvalgte tilbud herunder.

Bemærk

Rabatten på særtilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabataftaler.

Særtilbud med Happydays

Happydays er specialiseret i kør selv-ferier og har rejser for alle, der elsker ferie i Europa på egen hånd. Alle hoteller er testet af medarbejderne hos Happydays, og Happydays samarbejder kun med hoteller, hvor du som gæst oplever et højt serviceniveau. Rejserne har ofte ”lidt ekstra” med i pakken – f.eks. en vinsmagning, en velkomstdrink eller en wellnessbehandling.

Happydays rangerer blandt de bedst bedømte rejsevirksomheder på Trustpilot, og du er altid velkommen til at kontakte dem, hvis du har spørgsmål, se hvordan under "Sådan får du tilbuddet".

Happydays arbejder løbende med at finde de bedste tilbud til Ældre Sagens medlemmer. Tilbuddene opdateres løbende, så tjek hjemmesiden en gang imellem, så du ikke går glip af en fantastisk tur.

Lige nu kan du bl.a. opleve:

Rustik charme i Salzburgerland, Østrig

  • 7 overnatninger inkl. 7x morgenmad og 7x middag m.m.
  • Medlemspris fra 4.339 kr. - spar 460 kr.

8-dages kør selv-ferie til Rauris i Østrig, hvor I bor på 4-stjernet hotel og kan glæde jer til at møde alle de populære traditioner i idylliske Østrig. Jeres hotel er en del af den originale oplevelse – charmerende indrettet i rustik alpestil og beliggende midt i naturens smukkeste rammer. Omgivelserne byder på historiske seværdigheder og eventyr i naturområderne - perfekt for vandrere og friluftsentusiaster på alle niveauer. Jeres ferie bliver desuden forsødet med lidt ekstra luksus i form af store værelser med balkon og ikke mindst en dejlig wellnessafdeling og indendørs swimmingpool med vandfald, massagedyser, boblebad og flydende sluse ud til et udendørs opvarmet bassin. Og når I kommer trætte hjem fra dagens oplevelser, er der dækket op til middag i hotellets hyggelige spisestuer.

Idyl ved Gardasøen, Italien

  • 5 overnatninger inkl. 5x morgenmad og 5x middag m.m.
  • Medlemspris fra 2.399 kr. - spar 250 kr.

Er du mere til idyl ved Gardasøen, kan du vælge  6-dages kør selv-ferie til Torri del Benaco i Italien. Her kan I opleve den stemningsfulde strandpromenade, når solnedgangen maler byens borg og bjergene i varme, røde farver, lysene tændes som perler på en snor langs kysten overfor, og feriegæster såvel som lokale slår sig ned på restauranter og cafeer for at nyde den søde italienske sommernat. I bor lige ned til søbredden nord for den gamle bys centrum og har blandt andet et 180 graders panorama over søen fra hotellets poolområde. Torri del Benaco vidner om Gardasøens oprindelige navn Benacus og er en af de helt gamle byer i området. Ugens mandagsmarked fylder hele byen med handlende og boder med solmodne italienske råvarer og specialiteter, og i opholdet indgår en rundvisning og vinsmagning, så det er bare at tage af sted på en opdagelsesrejse ud i vinlandet og besøge de autentiske vingårde.

Læs mere og se alle aktuelle særtilbud fra Happydays

Fandt du ikke noget?

Få inspiration til andre ”kør selv ferier” her

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 20 34 48

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud