Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rejser for kørestolsbrugere og dårligt gående

HandiTours skræddersyr rejser til gangbesværede og kørestolsbrugere. Som medlem af Ældre Sagen får du 350 kr. i rabat på dine rejser.

Samarbejdspartner

HandiTours ApS

Rabat

350 kr. pr. person. Er der tale om et familiemedlemskab får begge rejsedeltagere rabat.

Bemærk

For at opnå rabatten, så skal et aktivt medlemsnummer oplyses senest ved booking af rejsen.

Rejser med HandiTours

HandiTours har siden 2006 specialiseret sig i rejser for kørestolsbrugere og dårligt gående. I vores rejsepakke er der altid inkluderet assistance i lufthavne og kørestolsvenlig transfer fra lufthavnen til hotellet og retur.

Vi tilbyder individuelle rejser og kun grupperejser i særlige tilfælde. HandiTours har ikke busrejser, men til gengæld kan vi lave din individuelle flyrejse med hotel eller krydstogt til en destination over hele verden.

Søger du en rejse med mildt klima året rundt og fantastisk tilgængelighed for kørestol eller el-scooter, så kan vi anbefale Tenerife som et godt valg for din næste rejse.

Alle vores tilbud sendes på e-mail og vi har ikke trykte kataloger, men til gengæld kan du se alle vores destinationer på vores hjemmeside www.handitours.dk 

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 72 52 hvor vi er klar til, at hjælpe med, at finde den rigtige destination der passer til dine ønsker og behov.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 22 72 52
E-mail: info@handitours.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud