Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

BonBon-Land for hele familien

Tag familien med i Danmarks sjoveste forlystelsespark. Til de mindste er der Leofarterne, Ormen og Sprutten, mens de modige kan prøve Danmarks vildeste Svend Svingarm eller Vildsvinet. Køber du billetter online til en fastsat dag i sæsonen 2024 får du 20% på dagsprisen.

Samarbejdspartner

BonBon-Land

Rabat

Få 20% rabat på entrebilletterne. Tilbuddet gælder for op til 8 personer. Du kan både købe billetter online og ved indgangen. Hvis du køber ved indgangen skal du vise dit gyldige Ældre Sagen medlemskort. 

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabatordninger.

Find vej

Bonbon Land

Gartnervej 2

4684 Holmegaard

”Piratens Forbandelse”

Som et helt nyt spøgelseshus lavet i samarbejde med Dystopia. BonBon-Land åbner Halloween lørdag den 30. september og er åben hver weekend, hele efterårsferien.

Tag børnebørn- eller oldebørn med i Bonbon- Land

Sammen kan I besøge det skøre og sjove univers i BonBon-Land, som har de sjoveste forlystelser for både store og små. De mindste børn kan blandt andet prøve Ormen eller Sprutten - de større børn og modige voksne, kan prøve Danmarks vildeste Svend Svingarm.

Mød også de sjove BonBon-dyr eller lav din egen slikkepind. Når din entré er betalt, er alle forlystelser gratis - og børn under 90 cm er som altid gratis. 

For de mindste børn

Henry Hundeprut, Søren Skildpadde og de andre venner byder velkommen til BonBon-Lands skøre univers med de sjoveste forlystelser til børn og voksne i alle aldre. Når din entré er betalt, er alle forlystelser gratis - og børn under 90 cm er som altid gratis. Velkommen til årets sjoveste dag. 

Få et overblik over alle forlystelser i BonBon-Land

Få inspiration til din næste tur i forlystelsespark her

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 55 53 07 00

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud