Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Fodterapeut Helle Jepsen

Fødderne er kroppens fundament. Pas på dem de skal bære dig hele livet. besøg byens, måske, mest passionerede fodterapeut.

Samarbejdspartner

Fodterapeuterne Vestergade

Rabat

10% på alm. fodbehandling, klipning og slibning af negle, beskæring og fjernelse af hård hud og ligtorne.

Tilbuddet

Gælder maks 4 behandlinger årligt.

Find vej

Fodterapeuterne Vestergade

Vestergade 83 B

8600 Silkeborg

Om Fodterapeut Helle Jepsen 

Helle Jepsen giver 10 % i rabat maks 4 gange om året til medlemmer af ældresagen på en hel fodbehandling og delbehandling.

Hun er tidligere Social- og Sundhedsassistent samt rehabiliteringskonsulent. Hun har i mange år arbejdet med- og for mennesker i alle aldersgrupper, hvor hun havde fokus på hele kroppen.

Helle har oparbejdet en stor viden igennem sine mange år indenfor sundhedsområdet. Sammenholdt med sit fodterapeut uddannelse gør dette at, hun evner at tænke i kropsrelateret helhed og kan hjælpe dine fødder optimalt.

Som Statsautoriseret Fodterapeut i Silkeborg har hun fokus på dine fødder. Dette vil dermed have en positiv effekt på resten af kroppen.
Hun behandler alle aldersgrupper. Børn, unge og voksne. Hun laver alle fagets specialer og er meget passioneret. Gå ind på min Facebook side Fodterapeut Silkeborg og hjemmesiden www.fodterapeutsilkeborg.dk

Blandt andet laver hun indlægs såler til alle former for fejlstillinger i fødderne. Et håndværk hun er stolt af at udføre og hun bliver ved til du er tilfreds.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Ring for tidsbestilling tlf. 30 28 06 43
  • Oplys du er medlems af Ældre Sagen
  • Fremvis dit medlemskort i klinikken

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud